Gå til innhold

Powerbank men for laptop


nern

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nå finnes det så mange forskjellige laptopper. De laptoppene som lader med USB-c kan vanligvis bruke en USB-c powerbank. Men det krever at powerbanken kan gi ut nok watt (volt/amp).

 

For de som bruker vanlig stikkontakt må du jo ha uttak på powerbank med 230 volt spenning. De er stort sett større og dyrere.

Endret av ili
Lenke til kommentar

Greien er att eg arbeider litt langt ute i skogen der det ikke er strøm/telefon/4G dekning annet en solar. Men den er maks 9volt. Eg har generator så er mulig og få vanlig strøm. men bruke generatoren for og lade opp laptopen blir dyrt i lengden så eg prøver og finne en lettere løsning for og kunne bruke laptopen noen timer på kvelden nå når det blir mørkt tidligere. 

Så eg tenkte enten og kjøpe en ny nettbrett eller finne en løsning til laptopen eg allerede har, men virker som nettbrett blir den billigeste/letteste løsningen her. 

Lenke til kommentar

Sjekk opp om du finner batteri til din laptop her:

https://prisguiden.no/kategorier/batteri-til-baerbar-pc

 

Prisen er stort sett ikkje så ille, så det å ha eit par ekstrabatteri kan være ei forholdsvis billig løysning.

 

Største ulempane med ekstrabatteri er at du må lade opp batteria i laptop'en på forhånd, og at du må slå av laptop'en før du kan bytte batteri sidan du ikkje kan bytte batteri medan laptop'en står på utan å bryte straumen.

 

 

Eit anna alternativ er sjølvsagt å kjøpe ein solcellepakke for hyttebruk som gir deg 230 V, men det bli ei langt større investering sjølv om du kan få kjøpt små solcelleanlegg for ned mot 20 000 kr.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Ja, det er mange løsninger hvis maskinen din støtter lading over usb-c. Det er verre hvis du har en gammel type ladeløsning. For HP sin del fant jeg denne originale powerbanken: https://www.dustinhome.no/product/5010958626/notebook-power-bank?ssel=false&LGWCODE=5010958626;91289;5443&gclid=Cj0KCQiAno_uBRC1ARIsAB496IVYZgLPhzGjQiLdiG80NtI8fIVOmtXh6D8GO4LcYpdcuHNkKvyWIhkaAsZDEALw_wcB

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...