Gå til innhold

Thunbergisme - en ny verdensreligion


Anbefalte innlegg

Takket være "den store klima-messias" Greta Thunberg, har galskapen tatt fullstendig av. Bakom lille Greta står hennes kyniske foreldrepar som hjernevasker og utnytter denne funksjonshemmede jentungen på det aller groveste, kun for sine egne vinnings skyld  og med dollartegn i øynene. GT har påstått at hun kan se co2 med det blotte øyet, eller rettere sagt, hennes syke foreldre har gitt henne instrukser på hva hun skal si, det er i virkeligheten de mentalt forstyrrede foreldrene hennes som drar i trådene og styrer hele vanviddet. Folk har virkelig gått fem på. Dette har tatt fullstendig av sier jeg, thunbergismen har blitt en ny verdensreligion, en massiv dommedagssekt med millioner av gretanianere der Greta Thunberg er "den store Messias".....GALSKAP !! Dommedagsprofetiene om global oppvarming er en gedigen bløff, verden har blitt bedratt. Jeg vil opplyse at det var varmere klima under vikingtiden, og til slutt...Hardangervidda var dekket av skog under bronsealderen.

Endret av oab-1966
  • Liker 8
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dommedagsprofetiene om global oppvarming er en gedigen bløff, verden har blitt bedratt. Jeg vil opplyse at det var varmere klima under vikingtiden, og til slutt...Hardangervidda var dekket av skog under bronsealderen.

Jeg er imponert over at du vet dette her mye bedre enn alle verdens forskere som har utdannelse og jobber med klimaendringene.

 

Hva om du tar en telefon til dem og forteller at siden det var varmere klima noen steder på jorda for 1000 år siden, så er alt de har funnet ut feil. De vil nok takke deg stort da.

 

 

....eller så er det kanskje ikke så enkelt i virkeligheten å avvise menneskepåvirkede klimaendringer som noen "forståsegpåere" vil ha det til.

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Det er ellers tydelig at klimaskeptikerne (-benekterne, -realistene, kjært barn har mange navn) er på defensiven. Til å begynne med diskuterte de sak, så diskuterte de motpartens troverdighet, så person, og nå endelig den ultimate teori: konspirasjon. Så før noen andre poster det: Det siste - takk til alternativblekka Nya Tider - er at Thunberg ikke styres av foreldrene, men av en konspirasjon drevet av Bono, George Soros og Bill Gates.

 

Litt desperate nå, kjære skeptikere, siden dere ikke klarer bedre enn dette?

 

Geir :)

 

Klimaforandringer er skremmende, og det er nok en god del av "skeptikerne" som avviser alt som har med klimaendringer å gjøre, rett og slett fordi det er langt mer behagelig å tro at alt er i orden, og ingenting å være bekymret for. Det at voksne mennesker går til personangrep på en 16 år gammel jentunge, er selvfølgelig et nytt lavmål.  :(
 
En ting kan jeg derimot gi klimaskeptikerne rett i. Leser en om klima i mediene virker det nesten som dommedag er nær, og vi er alle dømt til å leve resten av livet i en gloheit ørken uten vann. Tror faktisk skeptikere generelt ville akseptert realitetene bedre hvis media hadde fokusert litt mer på å informere isteden for å lage de mest skremmende overskriftene. Men det å lage skremmende overskrifter gir selvfølgelig mer penger i kassa for media. 
  • Liker 6
Lenke til kommentar

Så klipp fra Greta Thunbergs siste tale på nyhetene. Det ser ikke bra ut. Hun har problemer. Altså utenom autismen eller hvilken diagnose hun har. Hun har et skuespillertalent, så hun klarer å gjennomføre talen. Og det er åpenbart at hun selv tror på dommedag. Men hun sliter psykisk. Mistenker at foreldrene utnytter henne til egen vinning. Det er kynisk gjort.

 

Helt utrolig at folk klapper henne frem. Denne jentungen trenger å bli skjermet. Hun fortjener en barndom og ungdomstid, slik at hun kan utvikle seg naturlig. Nå er hun på vei inn i galskapen.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Helt utrolig at folk klapper henne frem. Denne jentungen trenger å bli skjermet. Hun fortjener en barndom og ungdomstid, slik at hun kan utvikle seg naturlig. Nå er hun på vei inn i galskapen.

 

 

Kanskje hadde hun fortjent en "vanlig" barndom. Men det toget er gått for lengst. Så da er ikke det noe alternativ lenger. Dermed har vi to muligheter: Å hylle hennes engasjement, eller å avfeie det. At den antatte bjørnetjenesten det er å klappe er verre for henne enn stadig å få høre at hun er syk og misbrukt er ikke åpenbart.

 

Geir :)

  • Liker 8
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324

"Hun fortjener en barndom og ungdomstid, slik at hun kan utvikle seg naturlig. Nå er hun på vei inn i galskapen"

 

Michael Jackson , something something.......

 

"Mistenker at foreldrene utnytter henne til egen vinning. Det er kynisk gjort"

 

Akkurat som Culkins foreldre , de bare så på Mac som et $ tegn

 

"Hes not the messiah , hes just a very naughty boy !" 

Endret av Slettet+9817324
Lenke til kommentar

Varselklokkene har begynt å ringe, det er like før ballongen sprekker, lille Greta er i ferd med å gå rett i veggen og kræsjlande med et voldsomt brak. Denne skrikingen med tårer som lille Greta har vist de siste dagene er egentlig ikke et protestskrik mot myndigheter, men et desperat rop om hjelp. Hun er et autistisk barn med spesielle behov og med sine begrensninger som aller helst skulle hatt en normal oppvekst og blitt skjermet mot de sultne gribbene, altså mediene, reklame og pr-bransjen og sist men ikke minst, sjefsgribbene, hennes egne foreldre. Alle disse tenker kun for sine egne vinnings skyld. Jeg synes virkelig synd i dette arme barnet som har blitt utsatt for rovdrift, grov utnyttelse og barnemishandling. Det er rart ikke det svenske barnevernet har grepet inn for lenge siden. Stakkars lille Greta, så sårbar, hun vet ikke bedre. Jeg ønsker at svenske myndigheter skulle tatt hånd om henne og fått sperret inn foreldrene bak lås og slå, aller helst blitt sperret inn på mentalsykehus. PS: Husk at nøkkelen må kastes i sjøen.

Endret av oab-1966
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...