Gå til innhold

Mannen som angrep World of Warcraft Classic-serverne er arrestert


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

"Den mistenkte dataidioten"?`

Gikk det veldig inn på deg at han angrep serverne siden du offentlig må påpeke at han er en idiot? (noe de aller fleste kunne gjettet seg til)

 

Nå å risikere flere år i fengsel for å sabotere et uskyldig spill for en uklar grunn slik som at du har blitt drept andre spillere, noe som er en del av poenget med pvp servere.

Han var ikke en spesielt skarp kniv.

Nå er ikke idiot en diagnose lengre siden det er mye mer komplisert og vi ønsker å være politisk korrekte. Men ser ingen problemer å bruke det på tullinger som han her

  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

 


"Den mistenkte dataidioten"?`
Gikk det veldig inn på deg at han angrep serverne siden du offentlig må påpeke at han er en idiot? (noe de aller fleste kunne gjettet seg til)


Her har det skjedd en snodig skrivefeil og gått litt fort i svingene. Det er selvsagt et upassende ord å bruke, og har blitt rettet nå. Takk for tilbakemelding. Endret av AfterGlow
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvordan klarer de å fakke en slik urokråke på internettet? Det må være vanskelig i og med at det er et angrep som kun indirekte skjer fra gjerningsmannens maskiner.

 

Men han var jo en "dataidiot" :p;)... beklager, klarte ikke å dy meg.

Vel, en kan jo alltids klare å spore hvor opprinnelsen til et slikt angrep kommer fra. Med nok ressurser i bakhånd. Bombesikkert og helt idiotsikkert er det kanskje ikke avhengig av hva gjerningspersonen har gjort eller ikke gjort i et forsøk å skjule sine spor. Men en som kanskje bærer nag til et 15 år gammel dataspill, er kanskje heller ikke den skarpeste kniven i skuffen eller den glupeste trollmannen i tårnet?

Selv om du gjemmer deg bak en VPN så er du ikke 100% sikker eller anonym, selv om enkelte tror det. Så lenge du kobler deg til det store nettet, vil det alltid være en fare for at noen kan klare å spore deg opp. Enten det er med viten eller et hendig uhell.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...