Jump to content
AnonymDiskusjon

Noe er galt med pølsa mi, tror strengen holder på å ryke

Recommended Posts

Hei. Står ovenfor en ganske så flau problemstilling som jeg ikke tør å ta opp med fastlegen, derfor henvender jeg meg til dette forumet. Det har seg altså slik at den strengen under junior holder på å revne, tror jeg...Det har blitt et lite sår som føles ømt, og når jeg drar forhuden tilbake svir det noe jævlig og føles ut som den reneste tortur. Å nappe laksen er bare å glemme akkurat nå.

I løpet av de siste månedene har dette skjedd et par-tre ganger, men det har gått seg til etter en ukes tid cirka. Men denne gangen føles det verre ut og gjør mer vondt. Selv om såret er lite virker og føles det ut som om strengen henger i en tynn tråd. Vet ikke hvorfor dette har skjedd. Det har som sagt skjedd flere ganger...

 

Noen tips om hva jeg kan gjøre? Kanskje smøre med noen slags krem? Pyrisept? Eller skal jeg kanskje stålsette meg og prøve å kutte den...?  :confused:

 

Takk for svar.Anonymous poster hash: 00d94...dce

Share this post


Link to post

Ikke noe farlig, men vondt. Men siden det har skjedd noen ganger så kontakt fastlege for en sjekk.

Håper du har rett i at det ikke er noe farlig. Men kommer ikke til å kontakte fastlegen, heller ikke noen annen lege her i bygda...Det blir for flaut. Kan man gå til lege i en annen kommune? Ikke for at det er så mye bedre, men...Har absolutt ikke lyst til å gå til legen å vifte med utstyret.

 

Anonymous poster hash: 00d94...dce

Share this post


Link to post
Annonse

Bedre å dra til legen selv om det kanskje blir litt flaut, de fleste leger har nok sett det meste før.

 

Dra til legen, du, mye bedre enn å evt. prøve deg på noe selv.

Share this post


Link to post

Et sår skal bare gro. Det er på ingen måte farlig, og ingen veldig viktig anatomisk struktur heller. Du skal bare være obs på om denne strukturen blir forkortet når den gror sammen. Da kan det være en idé å dra til fastlegen. Husk nå på at legen ser sikkert 5-10 peniser hver uke, det blir ganske mange iløpet av et år. Penis, pung, vagina, endetarm er dagligdags hos en lege. 

  • Like 2

Share this post


Link to post

Det er bare å mobilisere litt trass og komme seg avgårde. Hvis du synes dette er pinlig, bare vent til du må sjekkes for hemorroider. Eller prostata.

  • Like 2

Share this post


Link to post

Dette gav minner til ungdomstiden hvor jeg følte at den ene ballen var lavere ned enn den andre. Liten bygd og få lokale leger, var flau som bare det, men det ble jo en naturlig vanlig undersøkelse som slikt helsepersonell er vant til.

 

Bare å hoppe i det, det å være flau burde være den minste årsak til vegring.

Share this post


Link to post

Du må være veldig ung, TS, som bruker slike infantile ord på en penis som pølse, junior og å nappe laksen. Det siste heter å onanere, eller på mannfolks vis å runke. Uansett når det gjelder ditt problem, oppsøk lege. Hva mener du å skulle oppnå ved å spørre på et forum? Ditt problem forsvinner ikke med det.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...