Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Spørsmål om helse-effekter av langvarig ophisselse og samleie.


AnonymDiskusjon

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Dette er kanskje et litt rart spørsmål, men forsøker meg her likevel.

 

Jeg lurer på om det finnes noen mulige negative konsekvenser for helsen å være opphisset over lengre tid for kvinner. Tenker på alt over 1 time. Jeg har problemer med Bartholin kjertlene, så disse vil gjøre vondt ved en slik situasjon, men er det også andre ting? Kan den økte blodtilstrømningen gjøre at man mer sannsynligvis får åreknuter f.eks, eller andre problemer?

 

Lurer også på om det å ha sex eller onanere over lengre tid kan ha negative konsekvenser for helsen for kvinner. F.eks opp til 8 timer på en dag, med kanskje 5-10 min mellomrom mellom hver 'seanse' på 30-60 min. Nå er ikke dette noe jeg gjør til vanlig altså, bare ønsker å vite litt om det kan være skadelig.

 

Vet dere noe om dette?



Anonymous poster hash: bf320...b16
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nei, det finnes ikke noen helserelaterte negative konsekvenser ved å være opphisset over lengre tid for verken kvinner eller menn.
 

Men, det finnes flere helserelaterte negative konsekvenser ved noen sexuelle aktiviteter. Sånn sett er det vel ikke behov for å gå i dybden der *kremt*, men heller la det være overlatt til den sunne fornuften om hva som er direkte skadelig. Smerte er jo et greit signal om dette umiddelbart bør reflekteres over. Gnagsår, eksem og slitte muskelfester likeså. 

 

Men som jeg leste et sted forleden dag; det holder kanskje med en seanse, så får en gjort annet den dagen også.
 

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Som en kinkster som driver en del med orgasmekontroll på (villige) kvinnelige submissive kan jeg fortelle at det ikke er noen kjente negative effekter med langvarig opphisselse for kvinner. Litt avhengig av hvor mye en holder på og hvor voldsom man er vil man kunne få problemer med sårhet, ømhet og hevelser, men da er det et resultat av den mekaniske påkjenningen og ikke selve opphisselsen.

 

Som med all annen adferd må man jo passe på at det man driver med ikke påvirker ens evne til å fungere i hverdagen: gå på jobb/studere, opprettholde et sosialt nettverk og ting som hygiene og sånn. Så lenge man har en viss balanse er det bare å holde på så mye du ønsker.



Anonymous poster hash: 8e312...fee
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...