Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

[Løst] Byggselskap nekter for arbeidet


CarbonDRFT

Anbefalte innlegg

Det blir utført 2 ulike arbeid av et byggefirma, ene restaurering av bolig og den andre er prosjekt arbeid for et selskap. 

Daglig leder for selskapet eier boligen, så han bruker byggmesteren til å oppusse boligen og for sin selskap. 

Både oppussing av boligen og prosjektet på selskapets lokasjon er blitt ferdig. Det ble sagt fra starten av Daglig leder, om at arbeidet utført på private boligen blir fakturert til selskapet, sånn at selskapet betaler for oppussing av sin private bolig. 

 

Kommunikasjon om oppussing av privat bolig har for det meste gått gjennom muntlig, da byggmester og personen kjenner hverandre godt fra før av. Faktura for arbeidet på boligen har gått til selskapet, så det står ikkenoe om at det ble gjort arbeid på boligen. 

1 år går, og boligen skal til å selges, Takstmannen kommer til å sjekke boligen, finner et par feil her og der som må rettes opp i, også trengs det dokumentasjon på par arbeid som har blitt gjort av byggefirmaet. 

Men når byggefirmaet blir varslet om det, nekter dem for arbeidet og nekter dokumentasjon. Dem sier at de ikke kjenner til arbeidet og at det kun ble utført arbeid på selskapets lokasjon og kun har sendt regning på det. 

Hva kan eier av boligen i dette tilfellet gjøre? Når byggmester nekter for arbeidet på boligen (nekter å ta skyld). Eieren har da ikke mye å vise frem som et bevis på at byggfirma jobbet hos dem. 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...