Gå til innhold

Den store iPhone 11/iPhone 11 Pro-tråden


Anbefalte innlegg

Smultring77 skrev (1 minutt siden):

Det kan ho lett ha å gjøre med plass. 

For telefoto-linsen så kan jeg for så vidt være enig i det siden Max-modellen angivelig vil ha mer optisk zoom enn vanlige Pro-modellen (5X vs 4X-zoom) men jeg hadde trodd at de ville klare å få inn samme hovedkamera i det minste. Det er jo ikke som om 6.1" er en liten mobil heller. Men vi får se på tirsdag hva de faktisk lanserer selv om mye av ryktene så tett opptil lansering pleier å bli ganske presise.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hedonism skrev (På 9.10.2020 den 14.52):

 

Ryktebørsen mener bestemt at det ikke blir 120hz skjerm på iPhone 12-serien og at dette først vil komme i neste generasjon i 2021.

Skeptisk på om de får det på plass selv. Utrolig skuffende hvis det kun er 60hz men samtidig så er det jo helt i tråd med det Apple har holdt på med i mange år. Ligge 3 år bak resten på det meste.

Håper den nye 12 mini blir bra nok til at jeg ikke trenger å se på Pro-modellen.

Lenke til kommentar
Merko skrev (6 minutter siden):

ricky gervais laughing GIF

Var vel ca. ingenting spennende i år :p 

Klarte ikke en gang få 90-120hz skjermer på modellene. Hvor lenge skal kundene bli lurt 😐 

De er igjen markedsledende på det meste så jeg blir nok å skifte igjen. Skal bli spennende å se hvordan de klarer å forbedre et så bra kamera som iphone 11 pro hadde. Jeg savner virkelig det å få bra og konsistente bilder etter et halvår med android flaggskip. Digger at de beholder flat skjerm og faceid for begge disse  tingene har nesten vært større savn enn et bra kamera. 

Lenke til kommentar
Windoge skrev (2 minutter siden):

Veldig spesielt. Man kan kjøpe telefoner i budsjettklassen med dette.

Jah. Men Apple vet hvordan de skal melke kundene sine. i år er det 5G de selger, neste år er det nok 120hz skjerm, mens samme gjeng oppgraderer på nytt da igjen. Men er man først i den bobla så forstår man det ikke selv. 😛 

Uansett veldig spesielt om du sier,

Lenke til kommentar
Windoge skrev (Akkurat nå):

Veldig spesielt. Man kan kjøpe telefoner i budsjettklassen med dette.

med verdens raskeste mobilchip, beste kamera løsning og trolig helt i topp klasse når det kommer til batterilevetid? Samt at man får optimaliserte apper som fungerer bra? Det vet de fleste som er innom android og apple flaggskip at det er bare tull. 

Lenke til kommentar
Merko skrev (3 minutter siden):

Jah. Men Apple vet hvordan de skal melke kundene sine. i år er det 5G de selger, neste år er det nok 120hz skjerm, mens samme gjeng oppgraderer på nytt da igjen. Men er man først i den bobla så forstår man det ikke selv. 😛 

Uansett veldig spesielt om du sier,

Det er jo bare en liten detalj hele refresh rate sirkuset. De selger en pakke med en telefon som fungerer bedre enn noe annet. 120Hz gimmick greia er nettopp det. Ja man merker forskjell, men det er ikke natt og dag. Har 90Hz nå og når de andre tingene er så mye bedre så kommer ikke det til å være noen big deal å gå ned til 60Hz igjen. Jeg måtte forøvrig sjekke og jeg kjører min Dell U3219Q 4k skjerm på 60Hz på pcen. Går faktisk an å scrolle også uten å få spasmer :D 

Tar mye heller markedsledende OIS, batterilevetid, kamera, optimaliserte apper, lite bugs, lidar, FACEID(!!!!!!), byggekvalitet og nydelig flat skjerm i en og samme pakke enn å ofre mye annet for å få litt høyere refresh rate. På alle android flagskip må man ofre flere av disse tingene dessverre. 

Lenke til kommentar
Comma Chameleon skrev (42 minutter siden):

Ingen 120hz skjerm, ingen fingeravtrykkleser og fortsatt mega-hakk. 5G er foreløpig ganske care, så lite å rope hurra for annet en mindre form factor eller 10bit video.

Nettopp. kun "nyheter" som ingen egentlig bryr seg noe særlig om.

Ser for meg at til neste år så har de fleste Android flagships frontkamera under skjermen, mens Apple får dette i 2023-2025.
Fatter ikke hvorfor de skal henge så langt etter på ting som kunder faktisk vil ha. Ok iPhonen er xx % raskere en forrige generasjon. Ingen av de vil merke forskjell uansett..

Lenke til kommentar
Comma Chameleon skrev (45 minutter siden):

Forståelig. Ingen 120hz skjerm, ingen fingeravtrykkleser og fortsatt mega-hakk. 5G er foreløpig ganske care, så lite å rope hurra for annet en mindre form factor eller 10bit video.

Tipper det blir mini på meg.

fingeravtrykk? Har du sett hvilket år vi er i nå? 

Lenke til kommentar
  • Gjest avklistret denne emne

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...