Gå til innhold

Den store iPhone 11/iPhone 11 Pro-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

@RamGuy Nå vet jeg ikke hva som er galt med dine AirPods, men sånn erfaringsmessig fra tidligere når jeg jobbet ved et Apple Autorisert verksted, så kommer alle retningslinjer direkte fra Apple.

Er det større kosmetiske skader, så kan de bruke det som grunn for at det er det som er årsaken til problemene du opplever. At Airpodsene har vært utsatt for ytre påvirkninger.

 

Lenke til kommentar
brukernavn331 skrev (2 minutter siden):

Hva i allverden hindrer deg fra å starte en?

Var mer på om det var interesse, eller om det er vanlig å ta det i denne tråden eller en egen rykte-tråd. Er ikke inne her og leser såå mye, men mistenker at det blir en iPhone i år så litt over gjennomsnittet interessert denne gangen ?.

Og den som starter tråden får også ansvaret med å oppdatere førstepost.

Endret av Comma Chameleon
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Windoge skrev (24 minutter siden):

Ganske sikker på at iOS 13 har mottatt beta-oppdateringer hele året. Det samme vil nok 14.

Oki. 
 

jeg har kjørt beta 12 13 14 ( Public ) men ikke fått mer etter lansering. Uansett. Er bare å slette sertifikatet så får man endelig versjon. 

Endret av Smultring77
Lenke til kommentar
Windoge skrev (19 minutter siden):

Den er ikke veldig ustabil?

Jeg har brukt det siden public beta kom og merker lite til bugs. Eneste nevneverdige er at kamera fryser i ny og ned når jeg tar et bilde, men ikke verre enn at jeg bare restarter appen. Widgets pleier også å bytte mellom dark og light mode litt som de vil. Regner med at mye blir fikset i beta 3.

Endret av brukernavn331
Lenke til kommentar

Er det noen som har en god måte å organisere passord på sånn at man får google og Apple passorddatabasene i samme database? Vil ikke abonnere på en ekstra tjeneste.. Jeg trenger dette siden jeg innimellom bruker android telefon og på PC bruker jeg Google chrome på 6 maskiner som må synces uten ekstra passord programvare. Jeg bruker chrome nettleser på telefonen når jeg trenger passord jeg ikke har i Apple systemet, men det er litt tungrodd. Liker veldig godt passord løsningen til Apple også siden den virker uavhengig av app samt at den synces til to macbooker og en iPad. 

Lenke til kommentar
  • Gjest avklistret denne emne

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...