Gå til innhold

Den store iPhone 11/iPhone 11 Pro-tråden


Anbefalte innlegg

Iphone 11 Pro Max´en til min samboer ble bestilt fra Elkjøp på fredag 20. September i 13-tiden, kom sporingsnummer på ettermiddagen og mandagen etter dro pakken fra Oslo og ble hentet på Posten i Bergen på tirsdagen. Så 2,5 virkedag fra Sverige til Bergen, så hørtes merkelig ut at skal ta så lang tid til Oslo. Da valgte jeg servicepakke til 69 kroner, de har jo et gratis alternativ som tar lengre tid.

 

Jeg fikk ikke andre valg enn 5-10 dager som kostet 69 siden det ble kjøpt med abonnement. Forstår ikke helt hvorfor jeg måtte jeg måtte betale men. Elkjøp er Elkjøp..

 

Edit: Fikk beskjed fra Elkjøp nå om at det var en feil og at jeg egentlig har betalt for ekspressfrakt.

Endret av brukernavn331
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg fikk ikke andre valg enn 5-10 dager som kostet 69 siden det ble kjøpt med abonnement. Forstår ikke helt hvorfor jeg måtte jeg måtte betale men. Elkjøp er Elkjøp..

 

Edit: Fikk beskjed fra Elkjøp nå om at det var en feil og at jeg egentlig har betalt for ekspressfrakt.

 

 

Det hørtes ut som en feil ja, det 5-10 dagers-alternativet skal jo være 0 kroner. Krediterer de eller ordner raskere levering?

Lenke til kommentar

Fikk min 11 pro i dag fra jobben, gikk fra p20 pro, som nå dama får. Må si det er en tilvenningssak, spesielt mangelen på hjemkanap synes jeg er ganske rart.

 

Ellers er det kult å være tilbake til Apple, har ikke hatt en iPhone siden 5eren når jeg spilte temple run dag inn og ut.

Endret av Emsal
Lenke til kommentar

Da har jeg fått trykket litt på den nye iPhone 11 Pro Max´en i noen dager siden jeg fikk den tirsdag ettermiddag og må si det sånn i vanlig bruk hver dag føltes ganske likt som XS Max´en. Kan ikke si den virker kjappere med min bruk, skjermen er ganske lik når jeg ser på dem ved siden av hverandre og designet er jo helt likt forfra.

 

Det jeg har merket som er veldig positivt er helt klart bedre batteritid. Jeg endte dagen i dag som bestod av å ta den av laderen klokken 05:30, kjede meg på flyplass og flytur, møter, navigering med Google Maps og hvor jeg hørte på podcast, så litt video og streamet Youtube med mer og en del epost, meldinger og telefonering. Etter jeg kom hjem i kveld så har jeg 53% batteri igjen og med XS Max´en hadde jeg nok hatt maks hatt 10-20% igjen med samme bruken.

 

Kameraet har jeg ikke prøvd skikkelig ut enda, jeg har tatt litt bilder men har tilbrakt flere dager på konferanse hvor man er «innelåst» på hotell og det ikke er kjempemye spennende å fotografere utover en kollega som prøver seg på dansegulvet om kvelden eller underholdningen under middagen. Merker helt klart at den tar bedre bilder i lav belysning enn XS Max´en og jeg tipper jeg får prøvd ut kameraet mer skikkelig fremover når jeg ikke skal jobbe så mye. Neste uke er det tre til dager på hotell pga en en konferanse, så er det forhåpentligvis tilbake til hverdagen. :)

Lenke til kommentar

Jeg bestilte først grønn med grønt skinndeksel, ombestemte meg og bestilte sølv til meg (ser egentlig mest hvit ut) og gullfarget til samboeren min. Når mobilene kom i hus så ville samboeren min ha sølv, så nå bruker jeg en gullfarget 11 Pro Max. Sammen med det brune skinndekselet fra Apple så er det en veldig pen fargekombinasjon syntes jeg, men jeg liker sølv veldig godt også. Grønnfargen har jeg sett flere ganger nå og den var en del mørkere enn jeg trodde i virkeligheten så nå angrer jeg ikke på at jeg gikk bort i fra grønn. Vil tro man blir fornøyd med mobilen uansett hvilken farge man velger. :)

 

En kollega av meg fikk hvit iPhone 11 med hvitt silikondeksel, det var en flott kombinasjon. Skulle ønske 11 Pro/Pro Max kom i flere farger også slik 11´eren gjør, jeg likte for eksempel den nye grønnfargen på 11´eren når jeg så den hos Eplehuset i formiddag. 

Endret av Hedonism
Lenke til kommentar

Er det noen god måte å få bilder fra Google photos til iCloud? Jeg får samme problemet som jeg hadde med overføring fra iCloud til Google photos med at den ikke sorterer etter Exif shot tiden, men sist endret fil tidstempelet. Hadde ikke trodd at jeg skulle få dette tilbake til Apple, men de har samme problemet de også :/ videoer kan jeg til en viss grad forstå siden de ikke har exif tid, men det hadde vært nice å fått dem over riktig også.

 

En annen ting. Har dere lagt merke til hvor fake bookeh effekten er ved at den ikke snevrer fokus inn til en bestemt avstand sånn som den egentlig skal gjøre ved lav blender. Den tar alt i fra X punkt og FRA tlfen, men forgrunnen mellom telefon og X punkt beholder fokus. Det ser skikkelig rart ut om man er vandt til å utnytte raskt glass på systemkameraer for denne effekten. Jeg bruker ikke portrett funksjonen på mobil kameraer siden det ser så fake ut, men måtte prøve litt i går.

 

Det er litt rart det med fargene. 99% av tiden bruker man med skjermen mot seg og ikke baksiden :p

Veldig sant :p de fleste bruker jo deksel også som skjuler enda mer..

Lenke til kommentar

Har hatt pro Max over helga og for det første er det en merkbar overgang hva gjelder størrelse. Klar forskjell for meg som gikk fra iPhone X.

 

Men det er greit nok. Og jeg angrer ikke på å velge midnatt grønn. Forstår at folk synes den er fin?. Og god å holde i?.

 

Merker klar forskjell på batteritiden. Det er veldig positivt. Og kamera er utvilsomt veldig bra med utvidet vinkel og nattmodus. Så langt er jeg veldig fornøyd.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...