Gå til innhold

Finnes det en jobb i norge hvor man ikke må ha sertifikat og noe annet enn gartnerjobb eller jobb som bonde?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Polakkjobber er gartner, jobber på bondegårder og slikt som er hardt arbeid med dårlig lønn

Blant annet det du nevner her er jobber en nesten blir nødt til å vurdere når en er i din situasjon. Hardt arbeid med dårlig lønn har jeg tidligere takket ja til. Det resulterte i bedre og fast arbeid. Det er litt av hva en burde forvente. Polakkene har nå stort sett førerkort også og er dermed bedre stilt enn deg egentlig. Men det finnes jo andre alternativer som butikkmedarbeider, lager. Det jeg mener når en står der uten mat og takker nei til arbeid en kunne fått fordi det er litt dårlig betalt... Da er jeg altså veldig usikker på om en er sulten nok.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Butikkmedarbeider, lager, telefonsalg og lignende hvor man har fast oppmøtested og kan ta buss.

 

Det er massevis av jobber.

Nå sier du ingenting om din kompetanse eller utdanning men hvis du ikke finner jobb så antar jeg den er lav eller ikke-eksisterende. Da må du enten ta lån, noe gjelden din kanskje utelukker eller jobbe deg opp attester og kompetanse slik som vi andre.

 

Innlegget gir meg et inntrykk av at du også kanskje behøver å jobbe litt med holdningene dine. Se skinner ofte igjennom når du søker en stilling hvor arbeidsgiver gjør sitt grunnarbeid i søkeprosessen.

 

 

 

 

Jeg kom til å tenke på ene eksen min som snakket ned den nye kjæresten min. "Hun er bare en vaskedame -haha". Noe surrealistisk når det kommer fra et kvinnfolk med X antall tiår innen diverse tiltak og aldri vært i ordinært arbeid.

Selvinnsikt er en fin bil.

 

 

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+1523

Beggars can't be choosers. Du får ta deg en "polakkjobb" til du finner noe du mener er bedre og gjøre det beste ut av det så lenge. Og som alle andre har sagt, holdningene dine suger. Det er der det trengs mest arbeid, tror jeg.

Lenke til kommentar

Polakkjobber er gartner, jobber på bondegårder og slikt som er hardt arbeid med dårlig lønn

Det er jo masse jobbar innendørs som ikkje krever utdanning.

 

 

Men om problemet er at du ikkje finner godt betalte jobbar som ikkje krever utdanning, kurs eller talent så må eg skuffe deg.

Det kan være at jobbane finst, men du står bakerst i køa om du ikkje har noke som helst å vise til.

 

Søk butikkjobb, jobb som kontorassistent, eller samlebandsjobb. Det er ikkje godt betalte jobbar men det er ikkje heller ikkje eit blodslit.

Bruk jobben som springbrett til den jobben du vil ha, med arbeidsattest, personleg relasjon til sjefen, samt inntekt som du kan investere i feks sertifikat, så står du mykje sterkare på neste søknad.

 

 

Kven veit, kanskje eit års arbeid i butikk vil være nok kompetanse til at du er den foretrukne søkaren neste gong ein godt betalt sitte på ræva og sjå på klokka jobb blir lyst ut.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Ingen utdannelse og ingen relevante papirer (ikke engang et førerkort) ==> fysisk krevende og dårlig betalt arbeid, det er livets harde realitet og beste grunn til å sette seg på skolebenken. (Ofte også utearbeid, men både butikker som trenger hyllepåfyllere og ikke ekspeditører samt steder med monotont samlebåndsarbeid ennå ikke overtatt av robot finnes.) Det er derfor Norge prøver å “eksporte” slike oppgaver ved å gi utdannelse - dessverre til dels med tilhørende papirer som ikke er blekket de er skrevet med fordi myndighetene tror det er papireret og ikke innholdet i det som er viktig -  til bl a Polen hvor det er flere enn i Norge uten utdannelse og relevante papirer. I tillegg er flertallet polakker også gjennom århundrer rimelig godt øvd i hardt arbeid med dårlig lønn i norske øyne, slik at en nordmann i 2019 lett stiller bak i den køen også i eget hjemland, selv om kunnskap i norsk klart over det Krysztof Polak i gjennomsnitt har jo ofte veier opp noe.  

 

I tillegg later TS til å ha en del holdninger som bør arbeides med (både som trafikant og på andre områder) før en gjennomsnitts arbeidskjøper (arbeidsgiver) vil se på TS som bare noenlunde verdt å vurdere

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...