Jump to content
Odd R. Valmot

Sony med ny kompaktmobil med topp spesifikasjoner

Recommended Posts

Men har de løst problemet med synkende ut volum? Jeg har hatt flere sony telefoner de siste årene og samtlig mister høytaler volum etterhvert. Den jeg har nå har blitt så lav og jeg nesten ikke hører telefonen når den ringer i lomma, jeg føler vibreringen mens ringe lyden er for lav.

 

Volumet er satt til maks uten at det hjelper, det som er merkbart er at max volum ble lavere hver gang det kom en telefon oppgradering. Og jeg er ikke den eneste som klager over dette, for det er veldig irriterende. Det er flere tusen som har samme problem med sony telefoner, og sony gjør ingenting, i det minste ikke så langt.

 

Hvis jeg går å tester den jeg har mot en ubrukt uoppdatert telefon i butikken, så hører man tydelig forskjell. Det er nesten som om max volumet har blitt gradvis begrenset etterhvert som tiden går.

 

Nå sist har problemet spredd seg til all ut audio også, så selv hodetelefon lyden har blitt lav nok til å være nesten ubrukelig når man er ute å går.

 

Det samme har skjedd på samtlige sony telefoner jeg har, 4 så langt og jeg tror ikke det blir en til...Dog så digger jeg compact telefonene deres og det er veldig gode telefoner hadde de bare fikset dette helvetes volum problemet

  • Like 1

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...