Gå til innhold

Musikk lyd nivå blir senket i spill windows 10 ?


Anbefalte innlegg

Hei,

Har ett jævelsk irriterende problem eller funksjon, når jeg spiller musikk på Spotify og logger inn i ett spill og spiller, blir musikken dempet/tonet ned til fordel for spillet,

ønsker å høre på musikk med jevnt lydnivå og høre spillet i bakgrunn, men spillet overstyrer og demper musikk ,har prøvd mye forskjellig men ingenting virker, 

 

- Slått av spill modus, kringkasting: slår av "spill in lyd når jeg kringkaster"

- Lydkontrollpanel: høytalere-avansert-tillat programmer å ta kontroll.. huket av,

- Kommunikasjon: huket av for ikke gjør noe når windows oppdager kommunikasjons aktivitet,

 

Har også prøvd å avinstallert disse xbox appene uten hell, musikken blir dempet 20-30% når spill lyden kommer på , eller mer bestemt når det blir høy skyte lyd i spillet.. musikken starter gradvis å komme tilbake til full nivå etterhvert men straks det skytes igjenn så dempes lyden :confused:

 

Må jo for gå ant å spille musikk å spille samtidig uten at lyden overstyres av den ene eller den andre programmet og lyden går opp og ned, tidligere versjoner av Windows kunne man enkelt bare justere lyd nivået som man ville ha det i ulike programmer, men skal visst ikke være så enkelt i dag, fy fan æ spyr!

 

Bruker Sound BlasterX G6.

Endret av Tarzan78
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er det i gamingheadset?

 

Uansett så burde vel to lydkort kunne løse det? Så kan du skru opp volumet så høyt du vil på musikken uten å forstyrre på lydnivået på det andre lydkortet?

 

Alternativt kjøre lyden utenfor PC, eller i fra en annen PC.. Sikkert mange løsninger på dette problemet om du legger viljen til å løse det.

Endret av G
Lenke til kommentar

Ok, takker for svar, litt teknisk for meg muligens,

Er via gaming dac soundblasterx G6 med creative sitt programvare innstallert..til gamingheadset, mater fra optisk ingang, microusb er jo også koplet til, bare strøm muligens,

Skjønner bare ikke hvorfor lyden skal tones ned musikken?

Lenke til kommentar

Det er forskjellige måter programmer kan sende ut lyd på. Tenker hvis du setter ditt avspillings-program til samme som spillet så kan det muligens virke og holde volumet mer konstant.

 

Du kan også se om du kan justere volumet (option -> audio -> master volume) ned i spillet sånn at ikke kombinasjonen av de to lydkildene blir så høyt at maskinen nedregulere sekundærkilden din for å unngå forvregning når dem mikses sammen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...