Gå til innhold

Så lenge holder kjøkkenapparatene dine


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Husk at reklamasjonsretten gjelder for produktfeil, dvs. ikke slitasje.

Blir jo et spørsmål da om hva som kalles slitasje, og hva som kalles produktfeil. At den kalkes i stykker vil nok gå som slitasje, men streiker den uten at det er synlig grunn til det, så vil den nok erstattes. Lekasje skyldes ofte at den har stått lenge uten vann i beholderen, og pakninger som tørker opp. Da vil den nok repareres for kundens regning, med mindre designet ikke har tatt høyde for uttørking av pakninger som ikke står i kontakt med vann til vanlig.

 

 

Ikke relevant for Norge, alt som er varmt og kommer i kontakt med vann i UK får raskt et kalkbelegg. Sjekk vannkokere på hotellrom.

Nå har vi forskjellig vannkvalitet i forskjellige deler av Norge. Nordpå var det lite kalk i vannet, mens enkelte områder sørpå har betydelig "hardere" vann, som det kalles. Dog ikke i like stor grad, men det sees på bl.a. endel vaskemaskiner og oppvaskmaskiner.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vel, jeg tror dette sier mer om hvor mye britene bruker den enkelte maskin enn den faktiske holdbarheten gitt like mye bruk. At vannkoker og airfryer har kort levetid er ikke så overraskende fra et av de mest te drikkende og frityr spisende landene i verden. Jeg har vært gjennom 3 blendere, men har fortsatt den samme vannkokeren på litt over 10 år. Og brødristeren er godt over 20 år. Hvilke maskiner trur du jeg bruker mest....?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Brødristeren min er noe gammelt skrammel som jeg har arvet, den er nok den første mamma hadde. Jeg vil anslå den til å være nærmere førti år enn tjue. Den bruker vi fortsatt. Ved å holde nede kompleksiteten, bygge den for å brukes og unngå unødvendig elektronikk, kan apparater vare lenge.

Lenke til kommentar

Noe sier meg at de ikke har testet toastjern. Det er ikke mange toastjern jeg ser uten knekt låsemekanisme.

 

Husk at reklamasjonsretten gjelder for produktfeil, dvs. ikke slitasje.

 

Hvis et produkt ikke tåler normalt bruk, f.eks. knekker uten at du har vært hardhendt før det er gått fem år, så er det å betrakte som en produktfeil. Noe annet ville vært ganske urimelig.

Endret av Tindin
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...