Gå til innhold

Norsk kjempekontrakt: Nå bruker den amerikanske hæren Black Hornet i Afghanistan


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette er ikke en norsk kjempekontrakt. Selskapet som lager Black Hornet er solgt til USA for god stund siden, slik Norge liker å gjøre med sin innovative industri.

 

Rett tittel er: Amerikansk kjempekontrakt: Nå bruker den amerikanske...

 

PGA formuesskatten. Kan ikke eie noe slikt i Norge
Lenke til kommentar

PGA formuesskatten. Kan ikke eie noe slikt i Norge

Dette argumentet kjøper jeg ikke. Er nok heller kortsiktige norske eiere som ikke vil satse samt en passiv stat. Slikt blir vi et fattig land av. Formueskatten er ikke så stor, og en må uansett betale formueskatt på det de norske selgerne fikk ved salget. Norske selskap og eiere får også mange goder. Hvorfor skal f.eks staten subsidiere norske bedrifters forskning når eierne er kortsiktige og selger ut ved første anledning? Slik var det for det aktuelle selskapet. Det hadde vært rett og rimelig om forskningsstøtte m.m. ble tilbakebetalt ved et slikt salg. Alternativt burde staten fått eierandeler som gjenytelse for støtte. Endret av TorEEE_1
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Det er en stor oppgave å drive et lite selskap til å bli et stort selskap. En grunderkjerne kan ikke forventes å ville drive et selskap for Norges ære til å bli en stor internasjonal spiller. Det er jo ikke en stor fremtid i å drive et selskap med et produkt. Hva er vitsen med å jobbe livet av seg med personellstyring og lange internasjonale kontraktsprosesser hvis man er mest glad i duppedingser og kan sikre seg så mye penger at en aldri igjen behøver å bekymre seg for penger?

 

Og hvilken kompetanse har staten til å lage lommehelikoptere?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...