Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

OK å sende PM uten samtykke?


Anbefalte innlegg

Lurer på om det er OK å sende PM til en dame (på Facebook) uten at hun har gitt meg sine kontaktopplysninger, eller om dette kan bli oppfattet som invaderende.

 

Jeg traff henne på en tur i juni (begge (godt) voksne) og vi snakket litt sammen, og hun betrodde meg noe personlig. Har tenkt at det kunne vært OK å treffes igjen, men har ikke noe kontaktinfo og vet ikke om jeg kommer til å se henne igjen. Jeg fant henne på Facebook, så det er mulig jeg kan sende henne en melding på Messenger. Men er usikker på om det er lurt - om hun vil oppfatte dette som en innvadering av privatlivet (litt usikker på hvordan kvinner opplever sånt).

 

Det virket som om vi hadde noen felles interesser, og nå skal jeg på et foredrag som kanskje kan være av interesse for henne, og kunne tenke meg å be henne med.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Burde ikke være nødvendig å si det men "kvinner" er ikke én uniform gruppe. Det går ikke an å si noe om hvordan "kvinner" opplever noe sånt. Folk tar ting på forskjellige måter. Noen tar det som et hyggelig kompliment mens andre syns det er ubehagelig. Kommer antageligvis mye an på hva vedkommende syns om deg også.

Endret av bo1e
Lenke til kommentar

Se det, her får man svar, ja, takker!

Har nå sendt henne en melding, og håper på respons i en eller annen form.

 

Jo, kvinner er forskjellige, men tenker at det finnes trekk som går igjen hos mange, men vet selvfølgelig ikke om det gjelder for den aktuelle personen uansett.

Lenke til kommentar

Uten å ta sorgene på forskudd: ha i bakhodet at ikke alle vet hvordan de får sett- eller oppdager meldinger fra personer som de ikke er venn med. Om hun ikke svarer, kan det være en årsak.

 

Lykke til!

Det var også det jeg skulle si.

Det er ikke noe farlig å sende melding - de fleste ser den ikke likevel, fordi en vet ikke hvor den filtrerte mappa er :p

Lenke til kommentar

Det var også det jeg skulle si.

Det er ikke noe farlig å sende melding - de fleste ser den ikke likevel, fordi en vet ikke hvor den filtrerte mappa er :p

Ha!

 

Må være Facebook's fineste øyeblikk når den ble laget, kjenner ei rå makeupartist som oppdaget den etter noen år...var ikke mangel på oppdrag for å si det sånn.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...