Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Til menn, den beste sexen dere har hatt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Den beste sexen jeg har hatt noensinne var med ei lita blond snelle for en del år tilbake. Det var ikke egentlig én enkelt sexakt som var "den beste", det var mer hele greia vi hadde. Vi hadde en utrolig bra fysisk kjemi, ho var så fin at det gjorde nesten vondt å se på og vi traff hverandres kinks skremmende godt. Jeg har aldri egentlig kunnet slappe mer av med, og "lene meg inn i" kinksa mine på samme måte som jeg kunne med ho.

 

Jeg savner ho. ?



Anonymous poster hash: 5895f...6a1
Lenke til kommentar

Tror ikke det er så mange som vil ut med akkurat den informasjonen ^^ blir som å be en forretningsperson om å utlevére sine beste forretningstips. "Never kill the golden goose" ^^,

 

Generelt sett, mener jeg det blir best med en person man genuint bryr seg om på et fundamentalt nivå. Det kan ta tid å få til den "beste" sexen.

 

Astrologisk energi/harmoni mener jeg også spiller en rolle, like mye som psykologisk passelighet (dagsform, forventning, erfaring osv).

  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...
Gjest d9f29...e69

Vanskelig å beskrive egentlig, men en sitrende følelse av at alt stemmer.  Det har skjed noen ganger.  Jeg har bare hatt sex med en og det er min kone.  Høres kanskje kjedelig ut, men det er det abslutt ikke.  jeg ville ikke kunnet ha god sec med noen jeg var utrygg på, som jeg visste bare ble den ene gangen fordi hun ikke ville noe mer enn det.  Jeg ville uansett hattt mer, m jeg skulle innledet et nytt forhold.  

Anonymous poster hash: d9f29...e69

Lenke til kommentar
Gjest f6219...6e8

Det er vanskelig for meg å si eksakt hvilken gang jeg hadde best sex. Men når jeg tenker på god sex er det viktigste hvem man har sexen med. Jeg har sjeldent opplevd like god sex på ons som jeg gjør med samboeren min. Det at man er oppriktig glade i hverandre, har god kjemi og er trygge på hverandre er det viktigste for å ha god sex. Iallefall for meg. :)

Anonymous poster hash: f6219...6e8

Lenke til kommentar
Gjest f3481...dc2

Vanskelig å si da flere har vært veldig bra på hver sin måte.  Men noe som jeg husker best er mitt første møte med ei skikkelig moden dame, det var som å gå fra 7. div. og rett opp i elitedivisjonen i sexlivet. Jeg var 24, og hun 52.

Man kan kalle det fyllesex, jeg var bra beruset men ikke det jeg vil kalle drita full. Noe som førte til at det dempet meg akkurat passe. Jeg var så kåt, at hadde jeg vært edru hadde jeg fyrt av på få sekunder. Nå derimot, kunne jeg holde på hardheten mye lenger. Atså, kominasjonen av alko-rus og "kåthetsrus" var helt perfekt.  Noe hun visste å sette pris på. Litt keitete til å begynne med, men når hun begynte å slappe av å kom inn i en god rytme...... Herregud for en nytelse og kåtskap hun utviste, jeg hadde aldri opplevd noe sånt før. Hun, som de sier i Sverige.... "Nøt och tjøt".  Det var helt tydelig at sprengkåte 24-åringer med en skikkelig hard feiting ikke var hverdagskost i senga hennes. Ikke for å skryte, men på den tiden hadde jeg virkelig noe å fare med.

Dere tror meg kanskje ikke, men jeg pulte henne 3 ganger på samme ståkuken.  Jeg slakna knapt, og var klar etter en mikropause. Det var også en ny erfaring, at jeg kunne sprute uhemmet uten tanke på konsekvenser. Hjelpes så kåt hun gjorde meg.  Hvor mange ganger det gikk for henne vet jeg faktisk ikke, hun ylte og småskrek hele tiden. 

Jeg var dessverre nødt til å forlate henne før dagslyset kom, da det var litt "sosialt forbudt" pga. aldersforskjell osv. Hun ville ikke ha rykte på seg.  At det var litt hemmelig og forbudt gjorde det litt ekstra spennende, og ga det hele en ekstra kick.  En fantastisk erfaring for en ung mann, og et minne for livet.

Anonymous poster hash: f3481...dc2

Lenke til kommentar
Gjest db6a8...d4f

Sex med samboeren. Veit hvordan hun enkelt kan tilfredstilles. Hun liker BJ, anal, røft osv osv.

Hun veit hva jeg liker.

Anonymous poster hash: db6a8...d4f

Lenke til kommentar
Gjest 1fef4...9f8

Er fornøyd med de fleste jentene eg hadde sex med, med noen få unntak. Alle var ulike på kvar sin måte. 

Den eg husker mest er ei lita tysk jenta som squirta som faen med en gong du var borti klitten hennes. Var utrulig hot og uvanlig. 

Anonymous poster hash: 1fef4...9f8

Lenke til kommentar
Gjest 75e76...d3b

Det var nok når jeg hadde meg med en Israelsk jente som nettopp var ferdig i militæret.

ca 1.65m høy, lett og tynn, lett håndterbar, store brune øyne, mørkt hår med litt bølger i, og olivenbrun hud.
Hun ville ha meg flere ganger om dagen, satte seg på meg og red meg, og sugde meg mens hun så sulten på meg. Hun elsket sug&svelg, og gjorde det uoppfordret ? Hvis jeg ikke var rask nok med å få på kondomen truet hun med å tvinge seg ned på den uten

Anonymous poster hash: 75e76...d3b

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...