Gå til innhold

Tråden for opptak til Politihøgskolen 2020


Krimt3k
Melding lagt til av Krimt3k

Tråden stenges for nye kommentarer 17.08.20.

Anbefalte innlegg

Cake573 skrev (1 time siden):

Med tanke på smittesituasjonen her i landet så syns jeg det er på sin plass å avlyse fadderuken. Ja, det er veldig kjedelig, og hadde selv gledet meg masse til dette, men starten på skoleåret hadde blitt så langt mye kjipere hvis en eventuelt smitte skulle ha spredd seg blant elevene i løpet fadderuken..

Skal også sies at den ikke er totalt avlyst  ?;

«Vi vurderer nå å få til et arrangement på campus med førsteårsstudentene, hvor formålet er at disse skal bli kjent på tvers. Det vi alle er opptatt av, er at det skal være et godt læringsmiljø, og særlig for førsteårsstudentene som kanskje ikke kjenner så mange, sier Tolloczko.»

Det blir nok bra uavhengig om det er fadderuke eller ei. Jeg gleder meg hvertfall ikke noe mindre til skolestart enn hva jeg gjorde for en uke siden ?

Det kommer til å gå helt fint. Masse anledninger til å gå på fylla med medstudenter i løpet av tre år. Dessuten er det enkelte som kanskje går klar av en skikkethetssak i egnethetsnemda som følge av ukloke valg i fylla. 
 

Selv var jeg fraværende hele fadderuka, gikk helt fint. Hadde et godt forhold til medstudenter uansett. Caser, gruppeoppgaver og fremføringer tvinger frem samarbeid i klassene. Det samholdet som er på Phs har ihvertfall ikke jeg opplevd på noen andre studiesteder. 
 

By på dere selv, vær åpne og imøtekommende i utdanningsløpet, så vil det gå dere vel på Phs!

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
MMPOPO skrev (5 timer siden):

Så pensumlista har kommet ut nå. Mulig dette er svart på før... Er det nødvendig å kjøpe alle bøkene på lista? Har hørt noe om at de kan lånes på bibliotek også. 

Vet at lærerne anbefaler å kjøpe alle. Men av erfaring er ikke det nødvendig. Se hvor mange sider de ulike bøkene har. Jeg kjøpte eksempelvis ikke bøker som hadde under 20 s pensum da dette var noe jeg kunne låne av medstudenter eller på bibliotek dersom behov.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
MMPOPO skrev (24 minutter siden):

Har egt to spørsmål ? 

1. Er det mye fysiske tester eller felles trening i løpet av B1? 
2. Hvordan ser man hva av undervisningen som er obligatorisk og ikke? 

1. Ingen fysiske tester, kan være noe felles trening men det er ikke oblig.

2. Det står på undervisningsplanen som kommer senere. Etterhvert så vet du hva som er oblig og ikke.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
AmundS98 skrev (5 timer siden):

Hei, jeg leter fortsatt etter et sted å bo i stavern, evt noen å bo med.

Hvis du har noen tips eller er interessert så ta gjerne kontakt.

Mvh mann 22 år 

 

Sjekk Finn. Ser det ligger en del ute fortsatt. Eventuelt kan du prøve å skrive et innlegg på "leilighet til leie Larvik" på Facebook. Er jo bare noen dager til skolen starter, så sikkert på tide å få det på plass. 

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...