Gå til innhold

Tråden for opptak til Politihøgskolen 2020


Krimt3k
Melding lagt til av Krimt3k

Tråden stenges for nye kommentarer 17.08.20.

Anbefalte innlegg

Annesonor skrev (3 minutter siden):

Når bør jeg bestille studentbevis og ordne semesteravgiften? :)

 

Studentbevis får du på skolen. Semesteravgiften må betales innen september engang. Jo raskere du betaler jo før får du stipendet! Men dere har kanskje ikke fått faktura på studentavgift enda.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gapahuken skrev (57 minutter siden):

Tror dere at det blir masse sammenkomster på fadderuka? 
kjæresten ønsker å hjelpe til med flyttinga men vis det blir masse opplegg så blir hun sittende hjemme...

Altså all deltakelse er frivillig. Men dersom du ønsker å delta på alt må du belage deg på at det er lite tid «til overs». Slik jeg husker det var vi på skolen til 14-16 alle dagene og fadderopplegget begynte 18 og varte til natten. Men alt er frivillig, og man kommer/går når man vil. Jeg anbefaler dog å delta.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • Krimt3k låst og gjenåpnet denne emne
herman.o skrev (21 timer siden):

Er det trolig at det blir undervisning over nett hvis korona smittetallene øker opp mot skolestart? Hvordan var det for studentene i vår?

I vår var all undervisning elektronisk. Fra Mars-Juni var det ingen oppmøte på skolen. Slik jeg forstod det på lærerne sa de at en del av undervisningen for kommende studenter kom til å bli elektronisk. Men at de ville forsøke å holde en del fysisk på skolen dersom det var mulig. 

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Gapahuken skrev (På 16.7.2020 den 10.24):

Men til alle som lurer på arbeidskrav osv. Så vil jeg tro at vi går en skole hvor vi skal lære de oppgavene som vi må bestå, så til alle som er nervøse: rod ned, vi går skole for å lære.

Njæ, det vil jeg ikke ta for god fisk. Lærerne på PHS Oslo har vært "fantastisk" flinke til å lære oss masse ting som vi ikke blir testet i, og vært vage og uklare i hva det er som forventes av arbeidskrav og eksamener, selv etter konkrete forespørsler fra studentene gjennom studentrådet.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...