Gå til innhold

Det ser ut til at Ubisoft jobber med et nytt Splinter Cell-spill


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hahaha, enda flere rykter om et nytt Splinter Cell? For all del, et nytt spill hadde vært kjekt. Men ikke glem at vi får nye rykter minst en gang i måneden. Sam selv dukket jo opp i Ghost Recon: Wildlands, uten at det førte til noe som helst. Har for lengst sluttet å tro på rykter. Jeg trenger noe kontrekt for å bry meg.

Lenke til kommentar

We can't say when because as you know it takes time, but we have to find which time is right to come back big." Guillemot is likely referring to the rumored VR adaptation of the series that was hinted at earlier in the month.

https://www.destructoid.com/assassin-s-creed-and-splinter-cell-might-be-getting-exclusive-vr-games-560302.phtml

 

Så kan se ut til at det er både Splinter Cell og Assins Creed på vei til VR. Ubisoft har vært flinke til å gi oss VR spill så ikke uventet at også noen av de større mekrevarene deres får VR versjoner.

 

Siden det er Facebook som sitter på pengesekken her så blir det nok eksklusive til deres butikk. Og sannsynligvis også presentert sammen med en eventuell Rift 2 om noen år. Godt mulig at vi får vite mer om planene deres på neste Oculus Connect 25 og 26 September sammen med avduking av hva Respawn Entertainment har jobbet med.

Lenke til kommentar

Må gjerne lage et nytt Splinter Cell-spill, men da burde de sikte for å lage noe som minner om Chaos Theory. Det er definitivt det beste Splinter-Cell spillet, og var nesten revolusjonerende på tiden.

 

Helt enig. Chaos Theory er fortsatt min favoritt i serien. Digger at man har valgfrie objectives på oppdrag som gir deg intel til neste oppdrag hvis du gjør det.

Lenke til kommentar

Open world semi RPG splinter cell, verdens beste spion må huske å klatre i minst 20 tårn før han låser opp NVG, og må slå 75 fiender i svime før han får den ikoniske F2000 rifla.

 

Alle vil glede seg over at man kan låse opp/eller kjøpe nye hårsveiser og ansikt hår. Og hvem vil ikke ha den flotte gummi drakten til Sam i rød med gull striper.

Endret av Gunfreak
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...