Gå til innhold

Trondheim-bedriftens plaster sjekker om du er dehydrert


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Selv ikke en frisk person vil sannsynligvis klare å huske væskeinntaket sitt i løpet av en dag, sier han.

Det er et elendig mål på væskebalanse uansett og burde ikke vært i bruk av profesjonelle i det hele tatt. Væskebehovet er ikke konstant, men varierer med en hel rekke faktorer. Så om en pasient sier han har drukket en kopp kaffe i løpet av hele dagen eller to store flasker Cola så kan det likevel være sånn at han med kaffen er passe hydrert og han med Colaen er kraftig dehydrert. Har man ikke plaster så vil det antagelig være mye bedre å be friske personer rulle tunga litt rundt i munnen for å bedømme tørrheten.

 

Faktiske målinger vil selvsagt være ennå bedre.

 

Når det kommer til pris er ingenting bestemt. Men Van den Burgt sier det er så mange gevinster å hente ut fra plasteret at det uansett vil slå positivt ut for kundene.

– Dehydrering kan føre til fall, og et lårbeinsbrudd vil ofte koste opp mot én million kroner. Dette kan en unngå med dette plasteret, sier han.

Jeg har ikke så mye til overs for krisemaksimering som reklameteknikk og ei heller holdningen "det kan koste hva det koste vil for det vil uansett være positivt for kunden". Det lyser ikke akkurat menneskeforståelse av slik markedsføring. Håper de finner bedre måter å markedsføre plastrene på etter hvert.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...