Gå til innhold

The R6 Black Pearl


Anbefalte innlegg

Først når jeg går igjennom hele tråden din nå i detalj så ser jeg hvor like våre PCer egentlig er mtp. komponentvalg - så like som dem kan få blitt med AMD vs Intel ihvertfall. :wee:

Jeg lurte på...hvordan fikk du festet den interne USB-C-kontakten i kabinettet til hovedkortet?

Ledningen hos meg er alt for kort, mye kortere enn USB-, lyd-, LED- og startknapp-ledningene, og eneste måte å få det til er å nærmest ødelegge kabelen for å splitte den opp - og så føre den tvers over en harddiskbrønn og til hovedkortet.

Og så må jeg spørre...hva slags kamera er det du har brukt for å ta bildene av PCen din? Selv med en speilrefleks (EOS 600D) syntes jeg det var vankelig å komme i nærheten av bildekvaliteten du har fått til her.

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...
Videoannonse
Annonse

Som noen kanskje har fått med seg så har det vært litt trøbbel med pcen den siste tiden. Hadde egen tråd til problemet. 

Viste seg å være skjermkortet som var ødelagt. Så da blir det muligens satt inn et nytt. Enda usikkert hva det blir. 

Utenom det så har jeg bestilt tre nye vifter som skal stå i grillen på kabinettet. Det blir tre 120mm vifter fra Noctua. Blir litt mer vifteareal enn mine to på 140mm. Håper det blir bra skuring. Eneste dumme er at Black on black temaet i pcen blir ødelagt ..

Så da flytter jeg kanskje rundt på de to gamle Silent Wings-viftene. Mulig jeg plasserer en av de til innsug i bunn, og den andre til utblås i toppen. Sett bort ifra overtrykk/undertrykk , er det noen ulemper med flere vifter? Jeg vil da få 500mm til å suge inn luft, og 420mm til å blåse ut. Så et greit overtrykk.

 

Lenke til kommentar
PaladinNO skrev (På 2020-2-16 den 18.44):

Jeg lurte på...hvordan fikk du festet den interne USB-C-kontakten i kabinettet til hovedkortet?

Vet at dette er et svar på litt overtid, men men 😛 Men tror ikke jeg koblet den til før jeg fikk tilsendt 90graders adapteret fra ASRock.

PaladinNO skrev (På 2020-2-16 den 18.44):

Og så må jeg spørre...hva slags kamera er det du har brukt for å ta bildene av PCen din?

Det er et Canon EOS 550 D.

Lenke til kommentar
Sydvest skrev (7 minutter siden):

Vet at dette er et svar på litt overtid, men men 😛 Men tror ikke jeg koblet den til før jeg fikk tilsendt 90graders adapteret fra ASRock.

Pff, bare 1,5 år - såpass må man forvente. :D

Jeg lurte spesifikt på den interne USB-C-kabelen fordi jeg ikke har sjanse til å få montert min. Den kabelen i kabinettet er av en eller annen grunn mye kortere enn alle de andre som går til hovedkortet (USB 2,  lyd, start / reset etc.).

Og jeg har ikke klart å finne en ren forlengerkabel (som ikke bare er en overgang) på nettet for intern USB-C male / female.

Må tilstå jeg faktisk ikke har prøvd å se om den når frem til kontakten på hovedkortet i det hele tatt, men jeg gadd ikke ta meg bryet siden jeg ikke eier en eneste USB-C enhet.

Lenke til kommentar

Der var mønsteret i The "Black" Pearl herved brutt. Black-on-black har blitt black on beige og brun.

På en mer positiv side. Nå kan jeg ha støvfilteret på, og frontdøren lukket når jeg spiller uten at alle viftene jazzer seg opp i høygir. De tre viftene på 120mm har litt bedre lufttrykk enn de to fra be.quiet.

231438222_362319955280623_2128171589085203907_n.jpg

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...