Gå til innhold

Bluetooth USB adapter til headset


Anbefalte innlegg

Jeg har skaffet meg et high end bluetooth headset, som har aptX kompatibilitet, og har stasjonær pc uten bluetooth. Jeg trenger altså en bluetooth adapter, noe som viser seg å ikke være lett i Norge, ettersom det er lite tilbud av slike produkter, de fleste er billige og dårlige, ikke ment for god lyd.

 

Jeg kom over en som het Creative BT-W2 som ved første øyekast virket midt i blinken. Men ser på spesifikasjoner og ser den bruker 2.1+EDR bluetooth. Hvis de billige i Norge til 100 kroner bruker bluetooth 4.0, mens denne ''moderne'' bluetooth adapteren jeg fant med aptX support osv skal ha en gammeldags bluetooth versjon må noe være galt?

 

Er det en grunn til at den bruker bluetooth 2.1+EDR, er dette bra allikevel på noen måte, eller får jeg dårlig lyd om jeg skulle bestilt denne? Må jeg fortsette å jakten etter passende bluetooth adapter?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du burde vel kjøpe et litt nyere adapter siden aptX er revidert. Mye som skjer på bluetooth, så 5.0 er vel det ferskeste.

 

Dette adapteret er i alle fall designet for aptX. Ugreen er også grei kvalitet. 

www.aliexpress.com/item/32696756077.html

 

Har ikke gravd nok i de ulike revisjonene til å vite hva som det absolutt beste valget, men 4.0 vil i alle fall fungere med vanlig aptX som er grei realtime lyd med god kvalitet utenom de helt stille partiene hvor du vil høre litt kvantiseringsstøy.

 

Det er etterhvert ganske mange ulike lydstandarder en kan sende over bluetooth men alt dette foregår vanligvis utenom manuell kontroll på protokollforhandlingsnivå, så det lønner seg å ha høvelig nytt utstyr så du ikke ender opp med dårligere lyd.

Endret av vidor
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...