Gå til innhold

Sony har solgt 100 millioner PlayStation 4-konsoller


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

De nye tallene ble avslørt i en rapport fra Sony selv i begynnelsen av uken, hvor det også kom fram at andelen digitale spill solgt på PlayStation 4 nå, for første gang, utkonkurrerer de fysiske spillene. I første kvartal av regnskapsåret 2019 utgjorde digitale spill hele 53 % av antall solgte spill på konsollen.

Det er ikke bombe i seg selv, med mindre elkjøp\power har ryddesalg, så er nok å kjøpe i ferie\påsken bedre for lommeboken en å kjøpe til fullpris.

 

Kunne heller tek.no kunne lage artikler hvordan man bygger PS classic basert på rasberi pi. istedenfor.

 

 

Endret av LMH1
Lenke til kommentar

Helt sykt å denne maskinen har solgt. Og den kommer til å selge i flere år. Og med 100 millioner maskiner i sirkulasjon så er det trygt å si at overgangen til PlayStation5 kommer til å bli langt. Dvs at spill vil bli laget til både PS4 og PS5 i flere år. Kjekt for dem som ikke føler noe behov for å kjøpe ny konsoll. Noe dumt for dem som gjør det da spill i denne perioden vil bli laget med PS4 som eventuell begrensning. 

 

Men det som kan være litt spennende ved at overgangen til PS5 vil ta flere år er at Sony kan om dem vil lansere en mer kraftig konsoll. Det vil være entusiastene som kommer til å kjøpe en PS5. Og denne kundegruppen bryr seg lite om den vil koste 3999kr eller 5000kr. Dvs at Sony kunne fått et massivt hardware overtak over Xbox om dem ville. Og når resten av brukerbasen begynner å vurdere overgang om 1-2 år så kan Sony sette ned prisen da produksjons kostnader minsker.

 

Kommer nok ikke til å skje men hadde vært artig....gøy når Microsoft og Sony leker katt og mus. 

Lenke til kommentar

Tviler på at spill laga for både PS4 og PS5 vil holde PS5-versjonen tilbake. Derimot vil det være fare for at slike spill blir mindre pene og luffer rundt 30fps på PS4. Blir nok og til at mange spill blir laga bare for PS5 noko som gir intensiv om å skaffe seg PS5 fortast mulig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...