Gå til innhold

Nytt kabinett - gode kjølemuligheter


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Skal bygge ny PC og prøver i den anledning å navigere meg i en jungel av ulike kabinetter!

 

Jeg ønsker ett kabinett som har god luftgjennomstrømning og plass til "nok" vifter, vannkjøling til CPU og stor GPU, f.eks 2080 TI. Ønsker også at det skal være enkelt å bygge i.

 

PCen kommer til å stå gjemt under ett bord så det er ikke så nøye med glass eller andre visuelle effekter.

 

Kort oppsummert ønsker jeg ett kabinett med god plass og god luftgjennomstrømning, der det visuelle er mindre viktig. Ønsker ikke å bruke så mye mer enn rundt 1000,- på kabinettet.

 

På forhånd takk for hjelp :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har god erfaring med cube til fordel for tradisjonelt tower.

 

De fleste er antagelig lagt opp som en testrigg (som minner) og alle sider inkl toppen kan demonteres for lett tilgang overalt, hovedkort er montert på en plate slik at det er lett å plugge ut noen ledninger og dra hovedkomponentene ut i sin helhet og man får den ekstra bonus at psu og HDDer er adskilt fra resten av komponentene og kan kjøles separat.

 

Når jeg testa min i benchmarks lå jeg godt under andre kort i temperatur og jeg bruker kun viftekjøling og sli slik at ett kort blåser varmt på det andre.

 

Mitt er vel et cooler master kabinett.

Lenke til kommentar

Jeg har pr dags dato et fractal design XL black pearl, og det har både lyd-demping og overraskende god luftstrøm igjennom det hele. Pluss for 3-nivå's viftekontroll i front bak skap-døra. Jeg ser aldri GPU over 60 grader (viftene går ikke på 50% engang), CPU er aldri over 50c.. Det er plass til to svære vifter i front, på undersiden og i topp. Leste noe om at det er noe begrensninger for AIO i topp men i front kan man ha en 360 om man vil for det er så god plass. Jeg har tatt ut det ene drive-buret da, har man begge i så blir det mindre plass forståelig nok. Men de kan snus og flyttes på og settes der man vil ha de. 

Jeg har ned-skalert og kjøpt et fractal design meshify som jeg skal bygge nye dataen i, men hadde det ikke vært for dårlig plass i stua til det svære XL kabinettet hadde jeg aldri vurdert å bytte det ut.

Det eneste jeg syns er litt teit med det er at støvfilteret under må tas ut på baksiden og ikke på forsiden. Det gjør at man må snu kabinettet ut fra veggen for å få lirket filteret ut. Ellers er filtrene veldig enkle å rengjøre, jeg bruker en billig sminkekost(!) og holder støvsugeren i nærheten, da går alt støvet rett i posen og det er gjort på 5minutter.

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...
  • 1 måned senere...

Benytter meg av denne tråden da spørsmålet mitt er noe av det samme. Vil ha ett kabinett med egentlig så gode kjøleegenskaper som mulig. Har sett på noen kandidater her. Har fortsatt noen Hdd'er og må ha plass til minimum 2 stk. Ellers har jeg en del vifter liggende som jeg kunne tenkt meg å bruke, 4 stk nf a14 pwm. Cpu kjøler blir enten nh u12a eller D15. Foretrekker helst ikke vindu i kabinettet.

De jeg har sett på er følgende:

Meshify C

SS RL06

Phanteks P600S

Det siste blir på en måte unødvendig stort igjen. Har egentlig ikke behov for så dypt kabinett, men... Da er det forsåvidt litt bedre med litt plass mellom HK og toppen i stedet :) Noen flere forslag?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...