Gå til innhold

Røsslyngen


Anbefalte innlegg

1504613748WFP_010_1_Calluna_vulgaris.jpg

 

 

Hei, alle! Røsslyngen her. Jeg er strengt tatt ikke så ny her, men på tide å introdusere meg selv. For jeg har egentlig vært med siden forumet het hardware.no, i et par år under et nick jeg ikke husker den dag idag. Men etterhvert som livet skjedde, hadde ikke tid til forumdeltakelse, og tok ikke dette opp igjen før i fjor, da under brukernavnet Calluna, som jeg senere fornorsket til Røsslyngen. Nicket Calluna/Røsslyng tok jeg fordi jeg liker det veldig godt. Det lukter godt, ser pent ut og assosierer med som står mitt hjerte nært: naturen og planter

 

Bor i Tigerstaden i skrivende stund, men kommer opprinnelig fra et annet sted langs kysten på Vestlandet. Hatt kjæreste de siste tre årene. Er i tjueårene, nærmer meg tredve. Har helsefaglig utdanning og bredde med erfaring fra helsevesenet. 

 

Interesser: Språk, kunst, biologi, planter, natur, friluftsliv, miljøvern, forskning (spesielt innen medisin/helse), minimalisme, psykologi, mekking og musikk. Selv om jeg ikke er sterk på verken hardware eller software, synes jeg det er veldig interessant, og er på forumet for å lære og bli bedre på dette. Synes det er gøy med programmering, og har prøvd meg litt i python, men kan veldig lite. 

 

Musikk: Liker mye. Favoritten er grunge og doom metal, men veldig glad i klassisk, bossa nova, jazz og det meste innen metal egentlig.

 

Film/serier: Elsker thrillere og skrekk. Mystikk. Krim. Britisk humor. 

 

Er en sprudlende og glad person, men setter egentlig mest pris på alentid og ro og fred. Kan være ganske snill og omtenksom, og er stort ganske avbalansert, men kan bli irritert og arrogant til tider. Jeg har opplevd mye, og det har nok formet meg til den jeg er idag. 

 

Kommer ikke på mer å skrive, så det er bare å spørre her eller send meg en PM dersom du lurer på noe!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Velkommen, eller hva man skal si :p  er selv fra vestlandet, og bor på østlandet. Pusher 30, og liker natur, musikk og det meste av det du nevner. Allsidig og stort sett blid og fornøyd, samt at jeg krever min alenetid når det blir for mye folk og mas. Grunge er også en av favorittsjangrene, spesielt gamle AiC. Flott at du trives på forumet og bidrar til å gjøre det bedre :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Velkommen, eller hva man skal si :p er selv fra vestlandet, og bor på østlandet. Pusher 30, og liker natur, musikk og det meste av det du nevner. Allsidig og stort sett blid og fornøyd, samt at jeg krever min alenetid når det blir for mye folk og mas. Grunge er også en av favorittsjangrene, spesielt gamle AiC. Flott at du trives på forumet og bidrar til å gjøre det bedre :)

Så morsomt at vi har så mange ting vi er like på. Så hyggelig og takk det samme :) Har opplevd deg som en voksen, hyggelig og reflektert bruker!

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...