Gå til innhold

Manglende moderering av Trump-tråden


Anbefalte innlegg

Flere i Trump-tråden har ikke akseptert annet en ensidige og tendensiøse fordømminger av Trump og har sett alle forsøk på objektivitet eller belysning av flere sider av det som skjer i USA som "trolling". Som konsekvens har flere jevnlig postet personangrep og selv poster som utelukkende bestod av personangrep har ikke blitt fjernet etter rapportering. Kun en liten andel av de aller drøyeste personangrepene har blitt fjernet. Ja, det er en lang tråd, men man trenger ikke lese tråden for å sette disse i sammenheng da mange av postene utelukkende består av personangrep.

Etter siste gjenåpning begynte personangrepene straks igjen. Problemet med tråden har vært at de som jevnlig har trakassert andre brukere har fått fortsette med dette. Selv etter det som skulle være en opprydding så har rapporterte poster som utelukkende har bestått av personangrep blitt gjenværende. Da er det klart at de som har drevet med trakassering i tråden da har trodd at det ikke var deres aktivitet som var problemet og har følt seg oppfordret til å komme med enda mere.

 Ja, jeg innrømmer at jeg har svart på noen av de mange personangrepene som det ikke ble ryddet opp i da noen av dem også innehold poenger relatert til tråden.

Jeg har også laget en tråd under oppslagstavlen som hadde passet bedre for de som ikke klarer delta i en sivilisert debatt, men de har ikke ønsket bruke denne:

"Trump-bashing ekkokammer: fakta, logikk og kritiske spørsmål ikke velkommen"
https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1829462

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-404071

Hei,

 

Vi følger med på tråden, og behandler rapportene som kommer inn. Det er en utfordrende tråd med usakligheter som går begge veier, og slik blir det ofte med et tema som åpenbart vekker mange følelser. Hvis du har klager på moderering som har gjort, kan du sende en e-post til [email protected].

 

 

Øystein, Innholdsansvarlig

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...