Gå til innhold

Norsk-Tipping Vs E-sport


Certydoo

Anbefalte innlegg

Hvorfor er norsk tipping så treig med å legge ut e-sport odds? Jeg har merket at norsk-tipping legger ut e-sport odds bare 1-2 timer før kampen. Jeg mener faktisk at E-sport odds må legges 12-24 timer dagen før kampen.

 

Akkurat foregår det masse kvalifikasjonsrunder for Dota 2 til the international. Oddsen hos Norsk-Tipping er helt tom. Hvorfor legger norsk-tipping bare odds for et spill om gangen. Hvorfor ikke legge ut alle på en gang. For Dota 2, Street Fighter, Fortnight, League of Legends osv. Norsk-Tipping legger ut bare et spill om gangen. 

 

Dette E-sport oddsen til norsk-tipping er helt ræva og elendig. Hos Liquipedia kan du se at det foregår masse turneringer akkurat nå. E-sport oddsen til Norsk-Tipping er helt TOM.

https://liquipedia.net

 

Dota 2 international qualifier foregår denne uken, men Norsk-Tipping følger ikke med på E-sport.

https://liquipedia.net/dota2/The_International/2019/CIS

 

 

Er det newbies i 60 årene som lager oddsen hos Norsk-Tipping? De skal drive med E-sport. Ansatt noen folk i 18 årsalderen ihvertfall. Norsk-Tipping har ikke peiling på E-sport.  Skuffende at dere ikke la ut noen odds av PHENOM (Norsk Street Fighter Player) vs Tokido (Japan) i street fighter finalen. Norsk-Tipping er helt elendig på E-sport. Unnskyld språket, men Norsk-Tipping er noen jævla newbies i E-sport bransjen.

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...

Verdens største qualifier turnering til Dota 2 pågår denne uken. Null odds hos Norsk-Tipping. Bra jobba folkens. Norsk-tipping har flere milliarder av kroner, men er altfor gjerrige til å ansette mennesker til å oppdate E-sport oddsen. Penger mangler ikke. Norsk-Tipping er en gjerrigknark. Ansette flere mennesker da.

 

https://www.twitch.tv/beyondthesummit

 

Når Norges største nettside om gaming ikke har nyheter om TI en gang, TI er ikke en gang på listen over esports-turneringer, så ikke forvent at Norsk Tipping er oppdatert. :p

 

Vedder 100 kroner på at når TI er i Stockholm til året, så har gamer.no fortsatt ikke lært.:p

Endret av Puro
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...