Gå til innhold

Google play butikk automatisk oppdatering problem


Gjest Slettet+234981

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+234981

Noen andre som ikke får varsler fra Google play butikk om apper klare for oppdatering og heller ikke får oppdateringene automatisk lastet ned ? Gjelder Android 9.

 

 

Har en Huawei p smart 2019 men mistenker problemet ikke er relatert til selve telefonen direkte men heller programvare/bug så ønsker svar uansett åssen telefon dere har med Android 9.

 

Jeg har satt innstillinger til oppdater automatisk og gi beskjed om apper klare til oppdatering.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+234981

Play store/butikk ligger ikke lista over apper som det er mulig å skru av batterioptimaliseringen på. Så den muligheten har jeg ikke.

 

Min forrige tlf en Huawei mate 10 lite gav stadig vekk varsler om apper klare for oppdatering og så fort jeg plugget i laderen så oppdaterte den automatisk. Den var på Android 8.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

Det fungerer fint på min Huawei.

Jeg har lagt merke til at når FB ikke er oppdatert får man bare servert gamle nyheter i feeden.
Dette var forøvrig et stort problem på Samsungen jeg hadde tidligere, hvor jeg fikk inntrykk av at FB oppdateringen ble servert noe sent.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+234981

Tøm cache og sjekk at du har siste version av Play Services. Kan sideloades fra apkmirror.com eller tilsvarende.

Min versjon av play services er fra 11 juni, det har kommet tre nye versjoner etter det tilgjengelig på apkmirror.

 

Når jeg tømmer cache og data på både store og services appen og starter telefonen på nytt får jeg et varsel fra play store om app/apper klare til oppdatering (når jeg manuelt har sørget for at det ligger en eller flere apper klare for oppdatering). Dette varselet forsvinner av seg selv etter 10-15 sekunder. Jeg har prøvd mye forskjellig og det er den eneste måten jeg har klart å fremprovosere et varsel fra play store om apper klare for oppdatering.

 

Når jeg laster ned apper manuelt så får jeg varsel om både selve nedlastingen og et varsel om at apper er lastet ned og installert.

 

 

 

Ser også at min versjon av play store er fra 11 juni og at det har kommet tre nye versjoner etter det. Hvorfor henger telefonen etter på de oppdateringene? Skal huawei/google sjekke om de nye versjonene er sikre før de sender de ut eller hva?

Endret av Slettet+234981
Lenke til kommentar

Huawei og notifikasjoner er ikke en bra kombinasjon. Så det har nok med telefonen din å gjøre. Kanskje det fungerer å skru av batterioptimaliseringen på Play Store? Samboer som har Huawei sliter også med dette. Hun er dog på Android 8.

Om du gjentar det mange nok ganger så stemmer det? :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+234981

En liten oppdatering: Jeg lastet ned siste versjon av play butikk/store fra apkmirror, det ble ingen forskjell.

 

Noe som derimot virker og gir både varsler om apper klare for oppdatering og automatisk oppdatering når jeg kobler til laderen er følgende: jeg går inn i appen (innstillinger) google play store og trykker på avinstallere oppdateringer. Jeg ser på versjonnr at jeg får et lavere nummer, altså en tidligere versjon, det går noen sekunder så oppdater appen seg igjen (jeg får tilbake den versjonen jeg hadde), noen sekunder senere får jeg varsel fra Google play butikk/store at oppdateringer ligger klare. Hvis jeg kobler til laderen da så oppdaterer appene seg automatisk. Problemet er at dette fungerer bare en gang. Skal jeg ha varsel og oppdatering på nytt må jeg avinstallere oppdateringer i play/store appen igjen.

 

Skulle tru det var en bug i play store appen som gjør at varsel/oppdatering bare fungerer en gang etter den blir nullstillt. Eventuelt at huawei telefonen knebler play store fullstendig så den ikke får jobbet i bakgrunnen.

 

 

Får se det an noen dager nå om det dukker opp noen oppdateringer av seg selv. De oppdateringene jeg tester med "lager" jeg selv ved å avinstallere oppdateringer på systemapper som google play film, google play musikk, Google og Chrome. Når jeg gjør det legger de seg i listen over apper klare for oppdatering.

Endret av Slettet+234981
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+234981

En liten oppdatering til: når jeg laster ned siste (eller en nyere versjon enn den jeg har) av play butikk/store fra apkmirror og installerer den så virker varsel og autooppdatering en gang. Akkurat det samme som skjer når jeg avinstallerer oppdateringer og google play store oppdaterer seg selv. Kortvarig glede der altså.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+234981

Jaja, da ble dette løst på en måte. Butikken (elon) jeg kjøpte telefonen i var såpass smidige at de tok den tilbake. I tillegg til problemet med varsler og automatisk oppdatering så viste det seg at telefonen hadde en bug med sikkerhetsoppdateringer til Google disk.

Endret av Slettet+234981
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...