Gå til innhold

Gets nye dekoder skulle egentlig komme i mars. Nå er den like rundt hjørnet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fikk denne ta ISPen min gikk over til Get fra Altibox for et par måneder siden. En helt elendig boks. Treig som fy. Menyer lagger kraftig. Streaming via HBO feks har masse micro stuttering. Om jeg bruker appen på LG tven går det glatt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har "testet" denne siden den kom....fått 1 mail om tilbakemelding ila. den perioden...med en link som sendt meg til en webside som ikke virket :D

Men Get har vel fått noe data fra bruken antar jeg ...o.O

 

 

edit: re. apper....fikk melding om for lite lagringplass når jeg prøvde å installere 2 apper....så hvis det er alt man får så er det ikke veldig brukbart i praksis  :/

Endret av Arn H
Lenke til kommentar

Høres ut som om dette er helt i tråd med kundenes forventninger fra Get. Forventer ingenting, og det klarer de stort sett å innfri...

 

Pleier som regel være veldig interessert i å teste det som er nytt, men for å være testperson må man vel nesten være litt glad i å pines. Denne boksen kan jeg vurdere den dagen den får skryt av kundene. Det har foreløpig uteblitt, som forventet.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Fikk dette produktet i mars da Tafjord byttet fra Altibox til Get. Dessverre får en si, for vi gikk fra en løsning som fungerte bra og til dette makkverket av en tv-boks. Foruten å være generelt treig er menyene totalt ulogiske. 

Og ta HBO. Er vant til dette fra Samsung Smart-tv og Altibox. Da fungerte det slik at du enkelt kunne finne frem til alt innholdet til HBO - enkelt. Get gjør det ikke slik, de har ikke har funnet ut hva jeg skal se og dette presenteres under fanen "Serier" . De store seriene som f.eks. GoT og Handmaids Tale finner man der, foruten serier fra f.eks. NRK, TV2 og TVNorge. Men lykke til om man skal se en gammel serie fra HBO. Har enda ikke funnet ut hvordan man gjør dette. Skal si opp avtalen med Get/Tafjord så fort Altibox begynner å levere i min region igjen. Eller bare droppe tv-boks totalt. Get eksperimenterer for å møte konkurranse fra f.eks. Samsung Smart-TV/Apple TV - men gjør meg bare mye mer fristet til å kjøpe Sumo, Viaplay, HBO direkte uten mellomledd.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Skjønner godt hvorfor denne tar så lang tid. Jeg er pilotbruker av denne boksen og kan ikke si at jeg er imponert. Boksen er rett og slett uferdig.

 

HBO-innhold er usebart på grunn av microstutter og undertekster med svart bakgrunn som dekker halve bildet.

 

Boksen har ennå ikke fått surround-støtte. Selv den gamle boksen hadde dette.

 

TV-sendingene har dårlig kvalitet.

 

Cast-funksjonen er dårlig. Henger, hakker og støtter ikke alle apper jeg har forsøkt å caste med.

 

Selve kanalvalget og hastigheten på boksen ellers er ganske bra, mye bedre enn de gamle boksene. Jeg har bedt om å bli kontaktet for å bli spurt om boksen, men eneste jeg har motatt er et lite skjema for å melde tilbake hvordan jeg syns opplevelsen har vært.

 

Dersom de ikke fikser microstutter så kommer jeg til å gå tilbake til den elendige og trege Get Box 2, den klarte hvertfall spille av HBO-innhold uten hakking, med fin tekst og surround.

 

Hadde jeg kunne fått surround med Get-appen via Chromecast eller Apple-TV hadde jeg ikke brukt Get sin egne boks i det heletatt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Like tregt og jævlig som alle slike bokser?

Hvorfor klarer ingen kabelselskaper å komme med bokser som er kjappe, responsive og brukervennlige?

 

Den er sinnsykt mye raskere enn den nåværende Get box II ...så det er bedring å spore ihvertfall :D

Lenke til kommentar

Har hatt denne boksen en stund nå som testbruker. Selv er jeg fornøyd med den. Den oppleves som svært mye bedre enn Get Box II, og alle andre kabel-tv bokser jeg har vært borti. Inkludert både Telenor (Canal Digital) og Altibox sine.
Den er i all hovedsak responsiv og enkel å bruke. Det er lett å finne frem til serier via HBO, eller de andre serietilvalgene du har. Enkelt å filtrere serietilbydere du vil se innhold fra og enkelt å sette opp "mitt innhold" med dine favoritter. Stort pluss for at du kan legge inn egne apper. Har 10 stk lagt inn og opplever ingen plassproblemer.

Det er tidvis lett bildelugging ved streaming av HBO innhold. Men det er det også på Apple TV, og der er luggingen svært mye mer plagsom enn hva jeg har opplevd med Get BoX. Så GoT S7E1 i går uten å oppleve noe lugging, så kan tyde på at det heller ikke alltid inntreffer. At teksten har svart bakgrunn kan dog være noe plagsomt, men antar at GET vil sørge for at dette kan justeres etterhvert.

Mitt største ankepunkt ved boksen er at live-tv streames via internett og ikke via kabel. Det medfører at du ligger 30-50 sek bak sending via ordinær tv kabel. Dette må fikses. Spesielt ved sportsarrangement.
Alt i alt er jeg fornøyd og vil helt klart beholde boksen etter at testperioden er over.

Endret av Ligaya
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Hva skal man tro? Noen sier det er søppel og andre ser ut til å være fornøyd. Vi får denne boksen i oktober gjennom fellesavtale, så vi får krysse fingrene for at ting fungerer da. Vi går da fra t-we box og telenor (canal digital) til get. Grensesnittet i t-we box er ihvertfall elendige greier. Den boksen kom i 2013, og de har tenkt å fortsette å levere på den i årene fremover. Ikke rare muligheten til gode brukeropplevelser og moderne tjenester å spore der.

 

Get har flere ganger sagt at ting tar tid pga godkjenninger som må på plass fra strømmeleverandører, så man skulle jo tro at når de fikk disse godkjenningene, så fungerte ting faktisk. Hva er ellers vitsen med å godkjenne? Kun at DRM er på plass og til helsikken med om ting fungerer ellers? Surround-lyd nå på plass, vi nærmer oss 2020, så å levere noe uten det i dag er håpløst.

Endret av bo1e
Lenke til kommentar

Denne boksen er lansert for lenge siden. Fikk den i april gjennom Tafjord. Hadde Altibox tidligere, og må si Altibox er mye bedre enn Get BoX, Vanskelig å finne tidligere sendte episoder av lineær TV. Vanskelig å finne serier osv og må lete da menyen er frustrerende.

Menyen er også treg sammenlignet med Altibox.

 

Kommer nok til å gå tilbake til Altibox så snart de tilbyr tjenesten på Sunnmøre igjen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Get Box 2 er jo tregere enn en Android-telefon fra 2008. Den kan beskrives med ett ord: søppel.

 

Den antikke dekoderen Get Box HD er til sammenligning en fryd å bruke...

 

Get Box 2 er treg, men så absolutt raskere enn den gamle HD PVR boksen fra Get. Var også innom Get Box Micro, som er grunnen til at jeg mistet all tro på at Get klarer gjøre noe som helst i skyen noen gang. Gikk da tilbake til Get Box 2, og ting fungerer ihvertfall, selv om det er sirup.

 

95% av tiden bruker jeg heller en Nvidia Shield fra 2015.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har hatt denne boksen en stund nå som testbruker. Selv er jeg fornøyd med den. Den oppleves som svært mye bedre enn Get Box II, og alle andre kabel-tv bokser jeg har vært borti. Inkludert både Telenor (Canal Digital) og Altibox sine.

Den er i all hovedsak responsiv og enkel å bruke. Det er lett å finne frem til serier via HBO, eller de andre serietilvalgene du har. Enkelt å filtrere serietilbydere du vil se innhold, og enkelt å sette opp "mitt innhold" med dine favoritter". Stort pluss for at du kan legge inn egne apper. Har 10 stk lagt inn og opplever ingen plassproblemer.

Det er tidvis micro-stutter ved streaming av HBO innhold. Men det er det også på Apple TV, og der er den luggingen svært mye mer plagsom enn hva jeg har opplevd med Get BoX. I det siste har også micro-stuttingen blitt bedre. Så GoT S7E1 i går uten å oppleve noe stutter. At teksten har svart bakgrunn kan dog være noe plagsomt, men antar at GET vil sørge for at dette kan justeres etterhvert.

 

Mitt største ankepunkt ved boksen er at live-tv streames via internett og ikke via kabel. Det medfører at du ligger 30-50 sek bak sending via ordinær tv kabel. Dette må fikses. Spesielt ved sportsarrangement.

Alt i alt er jeg fornøyd og vil helt klart beholde boksen etter at testperioden er over.

 

Har du brukt Android-boksen til Altibox? Den er den 0 tull med her. Definitivt den beste jeg har prøvd til nå.
Lenke til kommentar

Vi abonnerte på Get for mange år siden, og det var før "omleggingen". Det fungerte veldig bra; intuitive menyer, rask respons osv. Vi flyttet noen ganger i ettertid, benyttet både AltiBox og RiksTV i mellomtiden, og endte opp med Get gjennom en "Borettslagsavtale".

Get er blitt VELDIG dårlig. Menyene er ulogiske, uforståelige sammensetninger, "boksen" responderer dårlig, fjernkontrollen har også mange knapper plassert helt i virrvar, samt at fjernkontrollen er treeeg.

Alt-i-alt et dårlig produkt.

Hadde vi hatt noe alternativ (tenker også pris) ville vi benyttet AltiBox.

Lenke til kommentar

Har du brukt Android-boksen til Altibox? Den er den 0 tull med her. Definitivt den beste jeg har prøvd til nå.

Den fy faen den er treig. Og de har gjort helt elendige designvalg, som at de blanker ut bildet når den loader til TV kanalen. Elendig skrevet programvare, uten tanke på ytelse, og har da tatt slike snarveier.

 

Rett og slett søppel.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...