Gå til innhold

The Legend of Zelda - Tears of the Kingdom


Anbefalte innlegg

Tirsdag 11. juni 2019 ble oppfølgeren til The Legend of Zelda: Breath of the Wild annonsert under Nintendo sin konferanse fra E3 2019. Fra det vi fikk sett i den lille videoen ser det ut til at spillet er i samme grafiske stil som BotW. Ellers vet vi ikke hva som skal være gimmicken i spillet (Zelda spill som ikke har gjort store forandringer i formelen har ofte hatt en gimmick som hele spillet er bygget rundt).

 

Release dato er ukjent. Vi har heller ikke fått vite hvilket år spillet kommer.

 

Her er videoen fra spillet vi fikk se fra E3 2019:

 

 

Jeg skal forsøke å oppdatere førstepost etterhvert som mer info kommer. Husk å gjemme spoilere (det blir nok først aktuellt etter at spillet er sluppet).

Endret av Uderzo
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kommer til å kjøpe dette spillet dag én. Det beste nå hadde vært å bare ignorere spillets eksistens helt til lanseringsdagen en gang kommer, så slipper jeg å stresse med det, og spillet blir mer ferskt når det en gang kommer.

 

Jeg jeg kommer ikke til å kunne motstå å slikke i meg hver eneste dråpe av den søte nektaren av informasjon som kommer til å dryppe de neste årene.

Lenke til kommentar

Leste et sted, tror det var Pressfire, at dette spillet blir mørkere enn majora’s mask og at utviklerne er inspirert av red dead redemption 2, hva nå enn det betyr. :p

 

Er hypa i hvert fall, elsket botw, og kona har klokket hundrevis av timer! Om det blir coop muligheter med Link og Zelda sammen nå, er det virkelig fett!

Lenke til kommentar

Vi skal ikke se bort i fra at Zelda får en mer sentral rolle i form at hun enten blir en datastyrt hjelper til Link, eller det kuleste om man kan spille co-op! :D Jeg tenker dette siden dere har sikkert fått med dere at Monolith er med og hjelper Nintendo på Zelda? :) Skal se om jeg finner noe kilde som kan bekrefte dette.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 1 år senere...

Da har det kommet mer info og en ny video (for to dager siden altså, jeg henger litt etter). Undertittelen til spillet er fortsatt ukjent, Nintendo sier eksplisitt at de holder undertittelen ukjent enn så lenge. Foreløbig planlegger Nintendo at spillet skal komme ut i 2022 en gang.

 

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
  • 1 år senere...
  • 6 måneder senere...
  • Uderzo endret tittelen til The Legend of Zelda - Tears of the Kingdom
  • 2 uker senere...

Jeg har aldri følt denne "Skuffa" Følelsen som dere andre har. Men det kan være ettersom jeg har gravd meg ned i rykter og hypoteser om hvordan spillet blir.

Boken som ble lekt viste mye om hvor stort dette var. Nye karakterer, mekanismer, områder og små glimt fra spillet. 

Ett rykte kom med alt som skjer fra start til slutt. Med forklaringer at man skal under bakken og opp i skyene.  At spillet var gigantisk. Hva man skal gjøre osv. Det er mye mer her å gjøre enn i Botw. 

Dette var lenge før siste trailer. 

Når så siste trailer kom ble alt bekreftet. 

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...