Gå til innhold

Call of Duty: Modern Warfare (2019)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Halve poenget med tråden jeg linket til er at Activision er ute i forkant av release hver gang og skryter seg selv opp i skyene for at de ikke har innhold låst bak betalingsmur. Også kommer og går release selvfølgelig uten loot crates, og de får skryt i anmeldelser på grunn av dette. Men en liten stund etterpå blir det rullet inn mer og mer.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kan være dem har lært for DLC'ene blir gratis og kartene de skal slippe etter lansering blir også gratis. Men kan jo hende dem begynner med skins da.

Det fine med gratis kart er at du slipper fragmentering av brukerbasen. Så jeg for den endringen. Det som kommer til å skje er at våpen havner bak loot boxes og det er i prinsippet "Pay to Win", selv om man kan gjøre det bra uten disse våpnene. Hadde de gått ut og sagt at mikrotransaksjoner kun blir kosmetisk, så hadde jeg forhåndsbestilt spillet tvert. Men det blir ikke å skje. 

 

Og selv om de sier det så kan man vel aldri garantere at de holder det, men da har man vel grunn til å kreve pengene tilbake om de lyver.

 

Når det gjelder Call of Duty er det all grunn til å være redd hvordan de skal presse inn mikrotransaksjoner. De har en elendig historikk med slikt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Holde man seg utelukkende til kosmetiske ting ser jeg ingen grunn til å klage. Har ikke spilt BO4 men har fått med meg at det er langt mer enn bare kosmetiske ting der. Håper virkelig ikke de driter seg ut med microtransaksjoner i MW.

Greia nå er at kosmetiske ting kommer før maps og nye våpen.

Lenke til kommentar

Greia nå er at kosmetiske ting kommer før maps og nye våpen.

Sitat fra linken i posten min øverst her på side 3.

 

"It's $60 with a $50 season pass, purchasable tiers in a battle pass, paid currency, loot boxes with DLC weapons locked behind them, daily deals and bundles, $5 reticle sights and overpriced skins."

Lenke til kommentar

PC playerbasen er allerede lav på COD. Noe som gjør at så raskt det tar over 10 sekund å finne match vil noen folk på PC heller sette inn kontrollere og søke i console lobbyer. Noe som bare vil gjøre situasjonen til PC playerbasen enda verre.

Endret av Noiz
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Har prøvd det en del på PS4 i går og i dag. Utrolig artig! Men jeg er bekymret for at det blir lootbokser og P2W. 

 

Blir nok et kjøp etterhvert.. Litt usikker på om jeg skal ha det på PC eller PS4, har ikke brukt PS4'en min til spill.. Har brukt den til Netflix osv. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...