Gå til innhold

Trenger forslag til stillkamera/opptak over lang tid


Anbefalte innlegg

Jeg så en episode av Tv2 hjelper deg for en god stund siden, hvor de testet slike kameraer. Jeg finner ikke igjen episoden, har spurt på Facebook, og får ikke svar fra dem. Noen som husker denne episoden og/eller navnet på de kameraene?

 

Eller, generelle forslag? Er helst på utkikk etter noe som kan stå i lang tid, kanskje opp mot 2 uker hvis noe sånt finnes. Erfaringer tar jeg også gjerne imot.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg starter med noen lenker som burde gi deg en god start. https://nrkbeta.no/2017/08/17/slik-laget-jeg-trondervaeret-minutt-for-minutt/

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1669449

https://nrkbeta.no/2019/04/15/pass-pa-hytta-med-den-gamle-mobilen-din/

https://nrkbeta.no/2018/07/21/bak-kulissene-pa-monsen-minutt-for-minutt/

 

Men, hva ønsker du å ta bilder av? Eller ønsker du både å ta bilder og filme, siden tittelen sier "stillkamera/opptak". 

Hvor skal kameraet stå?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tusen takk, skal se gjennom! Bare for å svare spørsmål: Skal filme stue/hjemmet når jeg er på ferie i ca 10 dager. Er usikker på om noe sånt finnes. Jeg kan ha pc stående på om nødvendig, dog jeg helst ikke vil det. Men burde vel gå an å plugge i en stikkontakt fra kameraet. Jeg vet det skal folk inn i leiligheten her og gjøre arbeid, men jeg vil vite at det ikke er flere enn nødvendig og at de ikke gjør noe annet enn det som er avtalt.

 

Kameraet bør helst være skjult, men det er ikke noe problem å få til. Har filmet litt i noen timer med et nettbrett som jeg skjulte.

 

I første lenken er det ett bilde hvert minutt, dette blir nok litt lite. Kanskje hvert tiende sekund, eller hvert sekund/andre sekund hadde vært bedre. Vet ikke helt hvordan dette foregår. Behøver ikke være topp high-def kvalitet, jeg må bare se hva som foregår.

 

Er villig til å bruke to-tre tusen totalt hvis jeg får kvalitet. Vet ikke hvor mye sånt koster.

 

Takk for svar igjen foreløpig!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ja, kanskje. Bevegelsessensor (IR? InfraRødt? Må det være infrarødt) kunne vært en løsning, hvis jeg kan stole 100% på det. Vet du om et slikt produkt som ikke koster titusener?

 

Har sett litt på de trådene, og det er en del dyrt utstyr, programmer og slike ting. Siden vanlige smarttelefoner i dag har opptaksfunksjon, hvor man enkelt kan overføre videofilen til pc etterpå, så burde det vel finnes kameraer som filmer i lavere oppløsning over lengre tid, og som lagrer videofilen på samme måte, så man slipper å styre rundt med redigeringsprogrammer og slike ting? Når jeg kan ta 2 - 2.5 timer solid opptak med et 8 år gammelt nettbrett, burde det vel finnes kameraer i dag som klarer bedre.

 

Finner noen kameraer til overkommelig pris, men jeg finner ikke nok informasjon. Finner ingen kamera som kan ta opp over veldig lang tid. Fleste små kameaer tar bare opp noen timer.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ja visst. Jeg stakk innom elkjøp for en stund siden og de har visst mengder av utvalg ^^  Så der fant jeg det jeg trengte gitt. Takker for alle innspill.

 

Nå lurer jeg egentlig på hva den billigste og beste lagringen for skyløsning er. De snakket om 5 dollar i måneden, som er ca 40 kr. Det virker jo temmelig billig da. Men er det det?

Endret av Taurean
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...