Gå til innhold

Kollegaer kommer på middag, tips til tema?


Anbefalte innlegg

Hallo i luken.

 

6 andre kollegaer på jobben og meg selv er deltagere på et 1.5 års langt kurs, med samlinger en gang i måneden. Vi har byttet på å ha samlingene hos hverandre, og har hatt fokus på at det skal være sosialt. Verten har ansvaret for å handle inn middag, og finne et tema. På mandag er det min andre gang til å ha det hos meg selv, og jeg er tom for idèr. Oppå det at jeg er tom for idèr, så har jeg heller ikke så forferdelig mye å rutte med, så jeg må tenkte på at uansett hva det blir til, så kan jeg ikke bruke særlig med penger på det. Derfor lurer jeg på om dere har noen tips til ting vi kan gjøre?

 

Her er tema vi har hatt tidligere:

Hyttetur, barnebursdag (med pysjkveld), et par pakkeleker, og julemiddag (jeg hadde det sist). 

 

Jeg tenkte hawaiiparty, men det har jeg ikke økonomi til å kjøre, så det får bli neste gang. Tenkte også å grille, men ser det blir surt vær, så da dropper jeg det. 

 

Hva kan jeg finne på? 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Middag, middag. Jeg ville laget gryta jeg alltid lager når jeg trenger en boost. Potet, løk, hvitløk, gulrøtter, sjampinjong, ytrefilét av svin (skjær i biter og stek først), erter. Kanskje litt ingefær. Smør/fløtesaus. Litt salt, masse pepper, litt kjøttbuljongpulver, litt garam masala karripulver. Hakk alt i kuber/terninger og ha det i saus. Kok ris ved siden av. En 3l gryte med 500 gram kokt ris ved siden av blir nok til 5-7 voksne personer.

 

Hvis jeg skal være ærlig, så er jeg ingen fan av tvangsbaserte sosiale situasjoner. Man går på jobb for å jobbe, ikke for å få seg nye venner (eller uvenner, så klart). Og når man er "sosial" 5-8 timer hver eneste ukedag, er det mer enn nok for min del.

 

Men, dette virker jo som et godt integrert arrangement. Og må jo innrømme at det er ikke noe dårlig psykologisk påfunn.

 

Tema og tema. Tja. Jeg er så kreativ som en stein når det kommer til sånne ting. Bør vel ikke inkludere alkohol heller, ellers kunne kanskje bare faste pubturer være noe dere kunne integrert. Biljard/snooker kunne jo vært noe. Bowling. Men det koster jo penger igjen. Nok en grunn til at jeg skiller privat og profesjonelt. Brettspill kan jo nevnes, noe litt mer avansert og langvarig, med sunt snacks ved siden av.

 

Å leie inn noen for en time eller to kan jo være noe, for eksempel en kampsportspesialist, bokser (så kan alle få ut frustrasjoner mot hverandre ^^) eller bryter. Eller om dere alle reiser ut på slike opplevelsesreiser selv. Hvordan betaling blir da, blir jo et tema igjen. Kanskje arbeidsplassen kunne vært villig til å betale for det, eller alle betaler 200 kr per måned eller en passende sum, og arbeidsplassen betaler resten, så det blir noe alle får råd til å bli med på. Go-kart, sports/treningsarrangementer, tennis, squash, bueskyting.

 

Som skrevet, er ikke god på slike ting, bare slenger lapper i hatten.

Endret av Taurean
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...