Gå til innhold

Beste kjøkkenmaskin for kun deig?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Enkleste du kan gjøre er å smekke sammen en eltefri deig som står over natten og gjærer. Ikke noe bråk, og helt gratis.

 

https://www.seriouseats.com/recipes/2012/03/jim-laheys-no-knead-pizza-dough-recipe.html

 

Du kan fint fryse deiger også, om du ikke gidder å lage deig hver gang du skal ha pizza. Tin dem i kjøleskapet over natten, så er de helt fin til neste dag.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Anbefaler deg en håndmikser, gjerne fra Bosch eller Phllips, som "kan" det temaet best (Bosch er best på motorer, Phillips på "knaevne") 

Viktig å se etter:

  • Motor minimim 400 W, gjerne 450 W (for liten motor = overbelastet og brent før du rekker å si pizzadeig) 
  • Stødig stativ (skal du stå og holde mikseren kan du like godt kna deigen også...)
  • Solid bolle (første som går i stykker, så sjekk plasten - eller enda bedre stålet9 
  • Skikkelige elteklør - deigen skal eltes og ikke bare halveltes
  • Fem hastigheter (rælet har bare tre, da får du problemer med å finne det trinnet som passer AKKURAT til slik elting) 
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...