Jump to content
Nwader

Beste kjøkkenmaskin for kun deig?

Recommended Posts

Beste kjøkkenmaskin for kun deig?

 

Lager mye pizza o.l og prøver finne noe som kan forkorte tiden som blir brukt og samtidig gjøre det litt enklere. Finnes det andre alternativer enn en kjøkkenmaskin som kommer med masse egenskaper jeg aldri kommer til å bruke?

Share this post


Link to post

Enkleste du kan gjøre er å smekke sammen en eltefri deig som står over natten og gjærer. Ikke noe bråk, og helt gratis.

 

https://www.seriouseats.com/recipes/2012/03/jim-laheys-no-knead-pizza-dough-recipe.html

 

Du kan fint fryse deiger også, om du ikke gidder å lage deig hver gang du skal ha pizza. Tin dem i kjøleskapet over natten, så er de helt fin til neste dag.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Anbefaler deg en håndmikser, gjerne fra Bosch eller Phllips, som "kan" det temaet best (Bosch er best på motorer, Phillips på "knaevne") 

Viktig å se etter:

  • Motor minimim 400 W, gjerne 450 W (for liten motor = overbelastet og brent før du rekker å si pizzadeig) 
  • Stødig stativ (skal du stå og holde mikseren kan du like godt kna deigen også...)
  • Solid bolle (første som går i stykker, så sjekk plasten - eller enda bedre stålet9 
  • Skikkelige elteklør - deigen skal eltes og ikke bare halveltes
  • Fem hastigheter (rælet har bare tre, da får du problemer med å finne det trinnet som passer AKKURAT til slik elting) 

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...