Gå til innhold

– Huawei-kunder kan ha krav på å heve kjøpet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er det ingen kontrakt her som hindrer Google fra å bare drepe Huawei-mobiler uten videre?

Jeg regner med Google får et heftig erstatningskrav i fanget. Det kan bli dyrt og kan neppe viderefaktureres til beslutningstakerne i det hvite hus. Sorry suckers - sånn er det å basere sin virksomhet i et politisk ustabilt land.

 

Trump får det som han vil. Fra nå av øker konkurransen på telefon-OS fra 2 til 3. Jeg regner med Apple sitt salg forblir omtrent stabilt, mens Huaweis nye OS tar de andelene som Android taper. Regn med at alt av kinesiske merker unntatt Huawei vil tilby telefonene sine i to utgaver fra nå: Android-utgave og Huawei-OS utgave. Xiaomi, One plus, Oppo, osv. Massevis av fine telefoner derfra i allslags sjangere. Bare Kina alene har over 3 ganger flere smartelefonbrukere enn alle de 50 unionsstatene til sammen, så disse selskapene vil neppe lide noen nød. Men det er selvsagt ganske dramatisk å blokkere handelen med Google sånn over natta.

 

En annen ting er at Forbrukerrådet har muligens et svakt argument angående oppdateringer, siden Huawei fort kan finne på å tilby oppgradering til sitt eget OS i mangel av Android. Huawei vil nok ikke ligge på latsiden når det gjelder å utvikle apper for å erstatte de som blokkeres fra Android. Jeg tror de vil ta blokkaden ganske sporty. Som en enorm markedsmulighet for overgang til det nye OSet deres.

Endret av Simen1
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-t8fn5F

Nokia 8110 4G virker mer og mer forlokkende og snart eneste fornuftige alternativet, om Google skal være all american idiots messenger.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Apple taper jo stort til Huawei så da må jo USA redde dem ... 

 

Jeg er ingen apple sau, men nei det tviiiler jeg på. Apple er vel en av de råeste til å unndra seg skatter og avgifter til USA. Så USA som stat har vel ingenting å redde :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...