Jump to content
AnonymDiskusjon

Høylytt sex og hvordan "skåne" resten av familien

Recommended Posts

Jeg & fruen har er relativt "lite" problem...

 

 

Vi har gått til innkjøp av en ny enebolig. Denne skal pusses opp ganske mye, så mye at det bare vil stå igjen stammen av huset på innsiden.

 

Vi har 2 barn ( 2 & 4 ) Og venter en til om 7 mnd.

 

Vi elsker å ha sex og nyter det godt sammen. Tingen er bare at fruen er veldig høylytt.. Samtidig som i liker det røft begge to så det blir mye bråk i form av stoler, benker og senger som beveger seg...Alt ettersom hvor vi holder på.

 

Huset det gjelder er på 1 etasje, med kjeller.

 

Vi kommer til å ha soverom med eget bad, dette er da rett over gangen til 2 soverom som ungene skal ha, samt når de blir eldre flytter de nok ned i kjelleren..soverommet som kommer her er rett under vårt soverom.

 

Så søker egentlig tips på hva vi kan bruke for å dempe lyden? Tips og triks taes imot med enorm takk! Slik det er idag går det utover sexlivet fordi vi må gjøre det når huset er tomt. Vil veldig gjerne kunne gå tilbake til den daglige sexen vi har hver kveld og hver morgen..

 

har sett på doble gipsvegger på hver side, med en spesiell "tett" isolasjon til veggene..Og vibrasjonsplater samt 2 lag med gulvplater før vi legger gulvet vi faktisk går på..Men usikker på om det er nok ?

 

Lydnivået er ikke i pornostil altså..Vi kaster hverandre ikke rundt, men hun stønner relativt høyt og snakker litt "dirty"..Og til tider kommer det ut litt for entusiastisk. 

 

Hun vokste selv opp med foreldre hun hørte vegg i vegg og fikk kjenne på det som liten..Derav vi bare gjør det når huset er tomt.  Men jo eldre de blir jo mindre dager er det ledig tid..

 

Vi har et vennepar som var i samme sko, men vi har ikke 200 tusen å bruke på et rom med lydisolering som skulle virke til å fungere som et musikkstudio.

 

Takk på forhånd :)Anonymous poster hash: 3eb2b...2ea

Share this post


Link to post

Legg pengene i et ekstra sett stendere. Hver side av veggen får da "sin" stenderrekke, plassert ca 2-3cm forskjøvet slik at platelaget på den andre siden ikke er borti. I tillegg, som du skriver mineralull i hele hulrommet og dobbel gips på hver side. Ikke noe poeng å kaste bort veldig mye penger på spesialglava eller spesialgips. Dersom du ønsker å kunne skru opp ting på veggene kan jeg anbefale å erstatte det innerste platelaget med OSB-plater i stedet.På denne måten får du en vegg som holder forholdsvis høy lydisolasjon uten at den blir vesentlig tykkere enn vanlig (ca 15cm mot en vanlig vegg på ca 10cm).

 

Denne veggen er eksempelvis ca akkurat god nok til å brukes mellom beboerrom på sykehjem/sykehus/institusjon, men akkurat litt for dårlig til bruk mellom to leiligheter. Det å veksle stenderne øker lydisolasjonen med ca 10dB, til en kostnad på ca 100kr/løpemeter vegg. 

 

=============================

||                     ||                      ||

   ||                     ||                      ||               

=============================  

 

Skal ha enda bedre lydisolasjon må du begynne med to separate stenderrekker på hver sine topp/bunnsviller og dobbel gips. For at det skal bli merkbart bedre enn den foreslåtte veggen over, må hulrommet da være ca 30cm eller mer. Da får du en vegg som er nærmere 40cm totalt, og det mener jeg ikke det er verdt når du kan få en vegg som er litegrann dårligere og bygger totalt 15cm.

Edited by ovstebo
  • Like 1

Share this post


Link to post

Forslaget til Ovstebo er bra. Enkelt fortalt må du bygge et rom i rommet der innerveggene ikke er i kontakt med de originale innerveggene. Det skal selvfølgelig være isolasjon mellom. OSB plate med gips utenpå gir både demping og god styrke.

 

Men så har du lydlekkasje i tak og dør. Derfor må du lage et hengende innertak. Døren bør fortrinnsvis være av ytterdørkvalitet. Faktisk er det noen ganger billigere med en billig ytterdør enn en lydisolerende innerdør.

Share this post


Link to post

Investér 10-15 000 og gjør soverommet lydtett

Skru inn disiplin og vis litt respekt og empati for andre. Man dør ikke uten (sex).

Edited by Taurean
  • Like 3

Share this post


Link to post

Dette er noe man må ta stilling til, det jeg vet i alle fall er at hvis man snakker med barna sine om hva foreldrene gjør om kvelden så forstår ofte barna dette og sover godt, har et venne par der de hadde jenta på samme rom som seg selv de første 4 årene til de fikk kjøpt noe bedre og hun sov som regel når de hadde sex, selv om de ikke akkurat var stille av seg.

Jeg og kona har hatt sex og blitt avbrutt av at den ene gutten vår har kommet løpende inn til oss og må ha følge på do, ganske så surt for begge to kan jeg love deg, men de har i alle fall ikke hatt noe problem med at "pappa og mamma" koser seg.

Share this post


Link to post

Gjør soverommet lydtett

 

Skru inn disiplin og vis litt respekt og empati for andre. Man dør ikke uten (sex).

 

Jo det gjør man. Det blir ingen flere mennesker igjen på jorden tilslutt...

  • Like 2

Share this post


Link to post

Foreldrene mine er muslimer. Jeg har såvidt sett dem gi hverandre ett kjapt, overfladisk kyss. En natt da jeg var i mine tidlige tenår begynner sengen deres å gnikke midt på natta. 

Snakk med barna dine om at folk som er glad i hverandre som mamma og pappa koser seg sammen på en måte man ikke gjør med andre. Skjønner ikke hvorfor folk ikke bare prater sammen, så mye enklere enn å prøve å lyve og skjule ting for hverandre. Er ok med all slags vold på tv og seksualisering av alle tenåringer, men gud forby om unga vet at mamma og pappa elsker hverandre og liker å vise det ovenfor hverandre? 

Forøvrig kan du prøve å dytte trynet hennes nedi en pute neste gang. Powerplay kan være ganske moro også! Lek at du må holde henne stille, ellers.. 
 

  • Like 4

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...