Gå til innhold

Første helt nye Red Hat Enterprise Linux på fem år løser utbredt problem for utviklere


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
"Sammen med Red Hat Enterprise Linux følger det en del tjenester og løsninger som selskapet tar betalt for. For dem som ikke har behov for dette, tilbyr selskapet Linux-distribusjonen CentOS."

 

Det er ikke RedHat som tilbyr CentOS. Det er en uavhengig distribusjon som baserer seg på den åpne kildekoden til RHEL og er ikke supportert av RedHat på noen måte. Se forøvrig https://wiki.centos.org/FAQ/General#head-c4a240cfc25e7fddd009d8c2ba18abfb87042feb

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Det er ikke RedHat som tilbyr CentOS. Det er en uavhengig distribusjon som baserer seg på den åpne kildekoden til RHEL og er ikke supportert av RedHat på noen måte. 

 

 

Vel, det er vel avhengig av din definisjon av supporterer. Nei, de leverer ikke supportavtaler. Men de leverer både penger og arbeidstimer til CentOS. Dette siden 2014.

 

 

Among the changes that Red Hat’s involvement will bring are the creation of a new governing board for the project, funding for key project leaders who will become Red Hat employees, and support for variants of CentOS, allowing external groups such as OpenStack to customize CentOS for their own projects, simplifying development and installation.

 

 

Utover at de jo samarbeider om grunnlaget som blir til CentOS, så har Red Hat tre medlemmer i styret av CentOS; Trieloff, McLean og Wade. 

 

 

 

The Governing Board

 

The CentOS Governing Board is made up of members of the CentOS Project, many of whom have been around since the creation of the Project, as well as new members from Red Hat who were instrumental in bringing the new relationship together.

 

Så Red Hat leverer tid, penger, tilpasninger og styremedlemmer til CentOS. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

> I praksis er modulene samlinger av pakker som representerer en logisk enhet. Dette kan være en applikasjon, en språkstakk, en database eller et sett med verktøy. Alt innholdet i modulen blir bygget, testet og utgitt sammen.

 

Som snaps fra Ubuntu? Same same, but different?

Lenke til kommentar

Dessverre fjerner Red Hat KDE fra og med 8. De har lenge satset tungt på Gnome, men KDE har alltid vært tilgjengelig og godt støttet, så brukerne har selv kunnet velge desktop. Nå er brukere som foretrekker KDE stilt overfor to valg, enten akseptere å bruke Gnome, eller håpe at KDE blir gjort tilgjengelig via EPEL, og rullet ut av IT-avdelingen. For oss som foretrekker KDE er dette triste nyheter. Red Hat tar en stor risiko her, ved å skyve oss bort blir vi raskt fristet til å gå for andre distribusjoner.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...