Gå til innhold

Oneplus 7 - Tråden


Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse
JFM skrev (På 4.6.2021 den 16.31):

Magisk Hide fikser det :)

Jeg har hatt varierende suksess med bruk av diverse løsninger for å skjule root. Tror det var Magisk jeg brukte på en Kinatelefon med Lineage, her fungerte Vipps og det meste annet jeg trengte lenge. Men etter en oppdatering, mistet jeg tilgangen. Etter litt tid med oppdateringer uten framdrift, kjøpte jeg 1+.

Det har sikkert blitt fikset nå, men min erfaring er at det alltid er småting som irriterer ved bruk av custom roms, i det daglige ikke noe problem, men små irritasjoner som jeg ikke i samme grad har med full versjon. Håper 1+ fikser oppdateringen, inntil videre lever jeg veldig godt med Android 10. 

Lenke til kommentar
JFM skrev (1 time siden):

Aldri hatt noen problemer med Root. Har hatt rootet telefon i alle år 😛

Enten er du bedre rustet til å fikse småirritasjoner eller så har du andre krav. Jeg har kjørt aktuelle roms uten spesielle tilpasninger. Både fordi jeg ikke orker å bruke tid på detaljer, men også fordi jeg ikke har oversikt over hva jeg surrer med. Tryggest å kjøre ut av boksen, og da har det som sagt alltid vært noe ikke-kritisk smårusk. Mange er svært godt fornøyde med customs rom, har ingen problemer med å anbefale å prøve for de som ikke er fornøyd med nåværende software på 1+.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...