Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Møte ei jente for første gang hos meg - sex?


Mads2

Anbefalte innlegg

Er 21 år, og på jobb er det ei pen jente inkludert moren hennes. Når jeg var på jobb for ikke så lenge siden, sa moren til meg "datteren min synes du er kjekk, du burde date henne". Jeg er jomru. Har holdt kontakt med henne 2 uker nå. Hun skal komme for første gang til meg, og hun vet jeg er jomfru og synes det er snodig, går det liksom greit å ha sex? Hvordan starter vi holdt jeg på å si, hun har gjort det før vet jeg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

@Sandy

Det er jo interesse når hun først har sagt seg villig til å komme på besøk.

 

Å møtes hjemme hos hverandre på betyr jo at det er 99% garantert for puling. Hvordan er det mellom dere når dere sammen? Virker hun selvsikker? Da kan du jo satse på at hun leder deg.

 

Hvis ikke må du lede litt an. Gjør noe sånn at du kan sitte tett inntil henne. Sett på film eller serie. Ikke noe du trenger å følge med på! Så gjør du det som føles naturlig. Se på leppene hennes, øyekontakt, leppene igjen, så nærmer du deg henne  :woot:

 

Dette med forutsetning om at du har lagt opp til slike aktiviteter ila disse to ukene dere har snakket.

Lenke til kommentar

Husk at kvinner i all hovedsak finner selvtillit tiltrekkende og nølende menn raskt havner i friend zone mens de som med mer bestemt hånd lettere kommer i mål.

 

Mtp alder og at hun allerede er aktiv så bør du nok prøve å unngå å fomle for mye da hun nok vil foretrekke å bli ledet.

Når du kommer til selve akten så går det for det meste av seg selv. Noen kvinner liker å bli elsket med, men alle kvinner elsker å bli pult. Du finner forhåpentligvis fort ut hvor hennes knapper ligger og det er ingen skam i å spørre.

Lenke til kommentar

Kjemi er viktig.

Man har ikle nødvendigvis kjemi selv om man liker noen. Kjemi er når situasjonen ikke blir preget av ubehagelige stillheter og nervøsitet. Blir situasjonen slik så er det et godt tegn på at dere rett og slett ikke er kompatible.

 

Jeg og dama tok første date som luftetur med hundene våre. Det var avtalt til en kort luftetur men endte med å vare i mange timer fordi vi hadde kjemi og begge hadde derfor mye å snakke om sammen.

 

Vi kunne nok møttes under hvilke som helst omstendigheter og klaffet, men man klaffer med få - så derfor bør man legge opp til enkle og uforpliktende møter.

 

Når du treffer ei du har denne kjemien med så er veien til senga kort :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

@Sandy

Det er jo interesse når hun først har sagt seg villig til å komme på besøk.

 

Å møtes hjemme hos hverandre på betyr jo at det er 99% garantert for puling.

Hvis dette hadde stemt så har jeg hatt dårlige odds.

Er vell ikke så ofte at folk fuck at first date?

Jeg har selv bare gjort det en gang. Har hatt første dater som har vært både hjemmedater og ute i offentligheten.

Endret av Mr.Duklain
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...