Jump to content
Sign in to follow this  
AnonymDiskusjon

Raskeste måten å få fikset idiotblodårer i nesa som lett gir neseblod?

Recommended Posts

Min påske var dårligere enn din! Søndag begynte jeg å bli dårlig. Jeg fikk sår hals og begynte å fryse. Mandag ble det enda verre så jeg kunne ikke gå på arbeid. Tirsdag var det ganske klart at jeg hadde fått det jeg antar var en kraftig forkjølelse. Symptomene var kjeveverk, øreverk, generell nedsatt form og feber.
 
Problemet ble den vedvarende nysingen hvor jeg til slutt begynte å blø neseblod. Tusen takk Gud, for at du gjør tilværelsen min mer interessant. Faen ta deg. Neseblod har jeg hatt til tider før, så det var egentlig ikke en stor overraskelse. Det har vært slik etter jeg fikk sparket en håndball i ansiktet som barn og blødde lenge.
 
Men denne gangen begynte det å blø på nytt og på nytt minst 40-50 ganger over 3 dager. Til tross for at jeg var nesten helt stilleliggende eller stillesittende. Snørret har mye av skylden antar jeg fordi blodet da ikke fikk tilstrekkelig tørket.
 
Nå det siste døgnet har både formen og nesa vært helt fin. Men jeg innser jo at jeg burde fått gjort noe med blodårene i nesa som tydeligvis tåler ganske lite. Problemet er bare at jeg hater både leger og sykehus. Så spørsmålet blir hvordan man kan få fikset dette problemet forhåpentligvis på dagen.
 
Finnes det kanskje en privat helsetjeneste (i Oslo) hvor man først gjennomgår en rask undersøkelse for å bekrefte problemet, også utretter de feilen med en gang? Hvordan gjøres dette i såfall?
 
Det finnes vel ikke noe man selv kan gjøre som faktisk virker? (Har googlet mye på home remedies o.s.v. som bare virker å være sprøyt.)
 
Faen ta for en kjip påske.


Anonymous poster hash: 506d2...a49

Share this post


Link to post

Du kan brenne dem. Jeg kjenner noen som hadde regelmessig neseblod og det var det de endte opp med å gjøre. Jeg er ikke sikker på om de vil gjøre det med deg siden det virker situasjonbetinget om du blør eller ei. 

Share this post


Link to post

Huffåhuff. Disse manflues kan være svært plagsomme, spesielt når man må ofre fridager. Og attpåtil blødninger... Been there, done that, du har min empati.

 

Å fikse problemet på dagen er fullt mulig hvis du har gryn. F.eks Volvat eller Aleris. Det er litt ulikt hvordan man behandler, men som Buffy sier, brenning er en vanlig behandling som utføres slik: 

 

Hvis du vil at det offentlige skal betale mesteparten, må du stille deg i køen med oss andre. Da sender fastlegen en henvisning til ØreNeseHals på ditt regionale sykehus. 

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...