Gå til innhold

Test av batteridrevne stikksager: Den raskeste sager 3,5 ganger fortere enn den tregeste


Odd R. Valmot

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har en Dewalt DSC331 som også er batteridrevet. Det er en negativ side ved den modellen (evt. mandagsutgaven) jeg fikk, og den feilen ligger på anlegget. Altså det anlegget som man kan skråstille om man vil ha skrå kutt. Selv om man klemmer feste helt inn, så vrir dette anlegget seg skjeivt dersom man er uheldig å få litt press mens man arbeider. Eneste minuset jeg kan se med denne modellen (eller min utgave av modellen). Slik var denne stikksagen helt i fra dag 1 av.
 

Endret av G
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Alle sagene utenom grønn Bosch er trinnløse, men bare den fra Black & Decker styrer hastigheten fra av/på-bryteren., De andre har et hjul som man stiller slagtallet med på forhånd. Slagtallområdet er oppgitt i tabellen. Til blå Bosch er avsug ekstrautstyr. Saga har forøvrig et rikt utvalg av ekstrautstyr som gjør den mer anvendelig, slik det strå i saken.

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

Det som trekker mest opp for meg er at Makita sin stikksag er produsert i England! Det betaler jeg gjerne ekstra for. Liker at Makita har mye produksjon utenfor Kina. Har sirkelsag og borhammer produsert i Romania, kantklipper produsert i Tyskland (og den kostet bare en tusenlapp!), og jeg har to skruautomater produsert i Japan. Ser også at de produserer noen modeller i USA. Milwaukee eies og produseres av TTI i Kina som også lager Ryobi og AEG verktøy. Blå Bosch lages for det meste i Malaysia?

Har to Makita DJV181, en på jobb og en hjemme. Topp sag. Mine kom med støvavsugsadapter (som jeg aldri har brukt). En kollega fikk Bosch stikksagen samtidig som jeg fikk min Makita og hans har vært på reparasjon to ganger på grunn av problemer med pendelmekanismen. Den har også laber ytelse siden den er børstet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Odd R. Valmot skrev (På 23.4.2019 den 8.21):

Alle sagene utenom grønn Bosch er trinnløse

 

ketilc skrev (På 21.4.2019 den 14.44):

Det er merkelig at min Bosch er trinnløs og har avsug....

Er dette tatt bort fra nyere modeller?

Min Bosch grønn PST 18 LI er trinnløs, og en kan se på bildet at den har mulighet  for avsug
 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...