Gå til innhold

Nå blir Elite Dangerous litt lettere for nybegynnere


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Husker at jeg hadde en kødd til klassekamerat i Commodore 64-tiden. Han hadde vel et spill som het Elite til den Commodore PC-en. Husker ikke om det var et romspill. Men at jeg på den tiden var interessert i å få prøve det meste av spill. Han skrøt vel av hvor bra det var. Men ville aldri vise det fram for det. Spillet sugde kanskje skikkelig?  :wee:

 

Man hadde jo ikke internett den gang, så det var jo ikke bare å slenge opp en in-game fra youtube om spillet heller.

 

Ser jo nå her i dag at det var teknisk bra lagd den gang til å være en simulator. Han syntes nok innerst inne at han hadde kjøpt katta i sekken, men fikk til å skryte opp hvor bra det var så andre kunne bli misunnelige.

 

Var jo ikke akkurat mye farger og spesielle ting som skjedde i dette spillet på 80-tallet ser jeg nå. Har hatt mer spennende spill selv til maskinen. Elite er nok bedre i 2019 ja:

 

https://www.youtube.com/watch?v=LhTTpV5qFrs

Endret av G
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nettopp!!! Det heter Elite og ikke CandCrushCasual...

"Sukk og stønn"......

Edit. utenom det virker det som bra oppdateringer.

Såfremt man har vanskelighetsgrader forstår jeg ikke problematikken. Selv spiller jeg flere spill som er hard to master, men har absolutt null problem med å gjøre det lettere.

 

Å få en valgfri vanskelighetsgrad gjør at folk med begrenset kapasitet, enten av fødsel eller ellers kan spille. De som ikke kan eller har mulighet til å bli pro kan spille, dette er jo supert.

 

Det sagt, la de som vil ha en mulighet til å spille med en skikkelig vanskelighetsgrad.

 

At vi skal låse spill for brukere for eksklusivitet er bare tull. Vi som spiller vet forskjellen på easy og hard uansett.

Lenke til kommentar

Tror jeg skal sjekke ut dette når det kommer. Er det noen som vet om coop fungerer mye bedre nå? Jeg har ikke spilt siden det kom ut omtrent og da var det ekstremt klomsete å spille med en wingman. Man havnet skjeldent på samme sted og hvis man blir angrepet ble man som regel separert osv.

Lenke til kommentar

Etter å ha lest kommentarene her måtte jeg prøve både Elite og No mans sky igår.

 

Konklusjonen er at Elite er fortsatt like elitistisk og nerde som før, og No mans sky har blitt mye bedre de siste årene.

Morsom historie om det orginale elite nede her, jeg husker at det var noe storebrødrene til kameratene mine spillte, og jeg forsto ingenting.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...