Gå til innhold

Skal kjøpe golftralle til mannen, men har ikke peiling


Anbefalte innlegg

Tenker å kjøpe ei golftralle til mannen i bursdagsgave, men jeg har ingen formening om hva som finnes og hva som er bra og ikke. Tenker ikke en til 399,- fra XXL, men heller ikke en elektrisk til 7000,-

 

Så! Jeg trenger litt hjelp.

 

Han spiller endel, når han kan, og prøver å få med seg litt turneringer osv, så det må jo være en som tåler litt bruk. Men den trenger vel heller ikke være superfancy. Noe som er praktisk.

 

Noen som har noen konkrete tips til meg? Tenker kanskje i pris opp til et par tusen kroner.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg bruker en fin en fra Sun Mountain, men det finnes andre også som er like bra/bedre. Om jeg skulle hatt meg ny tralle i dag så hadde jeg kjøpt denne, som er svært populær: 

https://www.golfshopen.no/golftraller/3-hjul/clicgear-tralle-3-5.html?nosto=nosto-page-category1

Den der er på en måte golfens "iPhone", dvs - "alle" har en sånn. Kan nesten ikke gjøre feil, den funker svært bra. Ring gjerne til Golfshopen også, de er svært behjelpelige. Lykke til, typen din får seg en fin gave nå :)
 

Lenke til kommentar

Eg synest du bør opp i 2-3000 ja. Dei til under tusenlappen er noko ræl. No er det nokre år sidan eg kjøpte tralle, men eg trur ikkje du kan kjøpe så mykje feil om du går for Clickgear eller Sun Mountain. Er han under 70 år så er ikkje elektrisk så stort poeng.

 

Om du bur i nærleiken av ein butikk eller bane som sel traller kan du jo ev. kjøpa ei og kunne bytte om han har spesielle ynskjer. Eg har ikkje inntrykk av at det er så veldig stor forskjell på modellane.

Endret av Zeph
Lenke til kommentar

Skulle jeg valgt om igjen, så hadde jeg kjøpt den i fra ClicGear, jeg syns den ser råbra ut. Jeg syns fordelen med de tre store hjula er at den ruller fint igjennom søle og grus, fremfor min egen som har to små hjul foran. Men noen stor forskjell er det jo ikke. 4-hjuls er en smule mer stabil i ulent terreng, men man lærer uansett å gå i terreng der tralla passer - og ikke omvendt

Ta en ringerunde til f.eks golfshopen.no og onlinegolf.no, de kommer til å finne en kjempefin tralle til deg. Lykke til :)

EDIT: Her er ClicGear til 2399,-

Endret av bshagen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...