Gå til innhold

Huawei p30 og p30 pro tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har ikke fått noe her enda. Registrerte meg på launch dagen ca 12:00 så vil tror jeg var relativt tidlig ute. 

 

Btw, noen som vet hvordan man slår på at touch skjermen skal reagere selv om den er av? Kunne tenkt meg å sveipe opp for å låse opp uten å måtte trykke på bryteren sånn som man kan på iphone. 

Lenke til kommentar

Etter å ha eid tlf siden fredag, har jeg gjort meg opp noen erfaringer så langt. Sammenlignet med mate p20 pro er det helt klart noen bugs med p30 pro, som blant annet at kamera appen til tider er veldig uresponsiv, å ikke lar meg trykke på foto, nattmodus, pro etc!. Gjorde også noen fokus tester på tastaturet til pcn med lite kontrast, og der mate p20 pro ikke hadde problem med fokusering ville p30 pro hele tiden fokusere på bakrunnen. Så om vidt det er min tlf som er trøblete eller man kan håpe på en FW oppgradering som fikser dette er ikke godt å vite. Jeg lurer nå på om jeg skal innom forhandler imorgen å bytte til en annen p30 pro, eller håpe på at dette blir fikset med FW.

 

Kameraet generelt på p30 pro er en helt klart større oppgradering i forhold til mate, enn det mate var i forhold til p20 pro, der den største forskjellen etter min mening var bedre farver i dårlig lys. Når det gjelder skarphet i dagslys gjør mate det bedre noen ganger å vica versa, akkurat som når jeg sammenlignet mate å p20 pro

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg har ikke vært bort i dette med kamera appen, men det med fokus kjenner jeg veldig godt igjen. Det er generelt litt småbugs, men det er vel sånn på alle andre android telefoner også så om man skal ha det så må det nesten bli slik. Synst ikke denne har noe mer enn Mate 20 pro og Note9 hadde ved launch. Det som er imponerende er at nå får jeg faktisk notifikasjoner det har jeg ikke fått på android telefoner stabilt før så her har det tydeligvis gjort noe eller så har jeg vært heldig denne gangen. 

 

Jeg er fornøyd med zoom funksjonaliteten og vidvinkelen, men jeg er ikke begeistret over farger og måten bildene blir behandlet på. Synst fargene er helt rare og folk får nesten dukke-preg i enkelte situasjoner. Det virker også som at det er lav dynamisk rekkevidde (eller hvordan man oversetter det) på bildene sammenlignet med f.eks iphone xs. Er veldig lett for å få overeksponert ting i bildene slik at det blir helt hvitt. Jeg bruker kun auto funksjonen så mulig det er brukerfeil også om man må inn å stille på ting. 

Lenke til kommentar

Hadde store problem med å overføre kvittering for ikke å snakke om sikkerhetskoden. Så jeg fikk aldri melding om at det ble registrert, så jeg får ta en tlf til Huawei i morgen å høre

Lest at det er mulig å også registrere via HiCare-appen, har du forsøkt det?

Lenke til kommentar

Er folket fornøyd med p30 pro?

Vurderer den eller Samsung s10. Er dog skeptisk til bugs på Huawei

 

Veldig fornøyd her. Har ikke merket stort mer bugs enn på samsung telefoner ved launch så jeg hadde ikke vært bekymret. Er du vandt med android før så tror jeg ikke det er noe du kommer til å tenke over. 

 

Den har en irriterende ting siden den mangler moderne face unlock så får jeg ikke noe gang på denne opplåsingen. Face sensoren virker kun når det er ok lys, fingeravtrykk virker ikke alltid og gps opplåsing virker heller ikke alltid  for å skjønne at jeg er hjemme. Om jeg aktiverer både fingeravtrykk, face (bilde) og GPS opplåsing så er det aldri en fast måte å låse opp telefonen på heller. Om jeg løfter den slik at den ikke våkner av seg selv så må jeg trykke på power knappen for å kunne sveipe for å låse den opp, men om jeg legger fingeren på fingeravtrykk sensoren så låses den opp uten å trykk på power knappen. Ofte skjer det at fingeravtrykk ikke virker pga skittne fingrer/skraper i avtrykk osv og da kunne jeg tenke meg å bare sveipe opp etter att den ikke fikk bekreftet avtrykket. Om jeg skal gjøre det må jeg gå via power knappen eller riste på telefonen så den registrerer at den ble plukket opp. Steds opplåsing får jeg heller ikke til å virke alltid når jeg er hjemme (fungerer av og til så det er riktig satt opp. har også prøvd å sette nye og flere gps punkter). En får alltids låst den opp med enten gps, finger eller face, men det hele føles fryktelig lite polert. Kunne mye heller tenkt meg en fungerende 3d face sensor sånn som de hadde på Maten som virket alltid.  

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...