Gå til innhold

NÅ: Apple lanserer abonnementstjeneste for nyheter – og eget kredittkort


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette var en eneste stor snooozefest. Er vel faktisk ingenting av det som ble vist frem (ikke at det var så fryktelig mye) som faktisk er tilgjengelig eller kommer til å bli tilgjengelig i Norge i det hele og store?

 

Må vel være første Apple Keynote hvor det faktisk er tilfellet.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Anonymiteten bak Apple Card er jo også veldig positivt, kanskje det mest interessante av det som ble lansert. Men det er jo noe som aldri kommer til Norge. Det er i det hele tatt veldig merkelig å ha en hel Keynote hvor nærmest alt som vises frem og lanseres er US-only. Vi får ikke Apple News+, vi får ikke Apple Card, vi får vel Apple Arcade og vi får vel neppe Apple TV+ i sin fulle form.

Endret av RamGuy
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Skal bli veldig spennende å se hvordan Apple TV Channels og + blir her i Norge. Og abonnement tjeneste for spill til iOS/AppleTV. Ja takk. Kvier meg ofte å betale for å prøve endel spill noe som sitter litt ifra gammelt av at en kvier seg for å bruke "mye" penger på slike spill. Men en spiller jo bare mer og mer av det og kvaliteten øker og øker. Så ja takk. Skal så absolutt prøves.

 

Synd Apple Pay ikke er mer utbredt her i Norge for dette kreditt kortet så også litt spennende ut. 

 

Nå mangler vi bare en iPad med 1000nits HDR så blir det saker!

Lenke til kommentar

Fy, plikk, for ett mareritt av en registrering. Kun for å komme med en liten kommentar. P ikke er opptatt av Apple, skjønner det. Ingen på tek.no er serlig opptatt av å fikse måten man registrerer seg på. Gadd igrunn ikke å lese ITavisen lenger, pga en snørrunge som redaktør. Tek, ligner mer og mer på trine skvei. Legge ut artikler med kinaprods, sammenligner det med produkter som koster mange tusen kroner. Pøh, boy, hvor f, skal jeg lese nøytrale it-relaterte nyheter heretter?? Slikk, plikk

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...