Gå til innhold

Ice kjøper Komplett Mobil


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tror dessverre dette blir et vanlig scenario i framtiden: Nytt selskap (i dette tilfelle Komplett) bygger seg opp en betydelig kundemasse med abonnementer som i seg selv ikke er økonomisk bærekraftig for selskapet. Porteføljen med kunder er etterhvert salgbar, og salget gir gevinst på tross av tap tatt på abonnementer.

 

Jeg valgte Komplett pga Telenor dekning, takk for meg.

 

JILDG 

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Da har ICE bekreftet at man ikke får beholde EU+, så da kan dem se langt etter meg som kunde. Voldsomt som komplett ødelegger seg selv for tiden. Nettbutikken var veldig konkurransedyktig før dem satte opp prisene for et års tid siden. Apoteket demmes var billigst men er nå 50% dyrere enn konkurrentene. Banken demmes har fjernet fordeler i smug, blant annet fjernet dem 50 dager rentefri minibankuttak i utlandet uten å informere om det, noe jeg dessverre fant ut av på den dyre måten. Det eneste som var igjen som var bra var mobilabonnementene, men nå selger dem det til en av de verre operatørene og fjerner fordelene der også. Skulle nesten tro at komplett-konsernet har ansatt en av disse udugelige konsernsjefene som skal skaffe rekordoverskudd på rekordtid men med konsekvensen av store tap i mange år etterpå som følge av at kundene forsvinner.

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Jeg er Komplett kunde idag, hva er det som er så galt med ICE?

 

De har langt færre basestasjoner, tilbyr kun 4G-tale i storbyene (bruker 3G til tale fra Telia i utkantstrøk) og fryktelig lav mbit/s-hastighet. Jeg er selv telenorkunde og har testet ut begge operatører, og konkludert med at til mitt bruk så er Telenor milevis foran ICE på dekningskvalitet.

 

 

Eneste grunnen til at jeg hadde komplett mobil var at jeg kunne bruke datan min i USA uten å betale ekstra.

 

Jaja, Ice blir det så alldeles ikke, så får begynne å lete etter noen andre.

 

Jeg har Telenor Yng Goodies og der kan du få inkludert 5GB og fri tale i USA uten tillegg i prisen.

Endret av mkberg
Lenke til kommentar

De har langt færre basestasjoner, tilbyr kun 4G-tale i storbyene (bruker 3G til tale fra Telia i utkantstrøk) og fryktelig lav mbit/s-hastighet.

Feil. De tilbyr VOLTE i hele nettet. Hastigheten er riktignok lavere enn hos de to store, men nok til å streame video.

Endret av beladinka
Lenke til kommentar

Har selv benyttet Ice sitt nett, men herregud hvor mye problemer det var med det. Testet det på to ulike telefoner (Samsung S7 og Xperia Z5) hver gang mobilen måtte skifte mellom Ice / Telia sitt nett, så opplevde jeg skurring / susing i telefonsamtaler. Bor sentralt så dekning burde ikke vært et problem, men fikk bare 1-2 streker på 4G, 3G var heller ikke noe bedre. Byttet så til Telia, fikk med en gang full dekning, etterpå gikk jeg over til Telenor pga dekning på hytten. Fortsatt fullt utslag hjemme i huset, men på Ice var det bare problemer. Susingen / "ingen internett" problemene forsvant med Ice abonnement. Jada prøvde kundeservice, de fikk en god måned på å finne ut av probleme, men ingen lykke der heller. Så mitt forslag, styr unna =)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nok en gang, begynner å bli rimelig drittlei av å bytte selskap hele tiden når man er avhengig av Telenordekning.

 

Først One Call, så Phonero, og nå Komplett Mobil.

 

Det blir vel Talkmore nå da, siden de er 100% heleid av Telenor, og aldri kommer til å bli kjøpt opp av et Telia-selskap.

Lenke til kommentar

"Ice melder at abonnementet vil være tilnærmet likt abonnementet kunden har hos Komplett i dag"

 

Det er ganske stor forskjell på et abonnement med dekning, og et uten dekning. Et SIM-kort for ICE/Telia er mest verd før du har brukket det løs. Da kan du i det minste bruke det som isskrape i et nødsfall.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Hatt komplett mobil siden de startet, en av de 1000 første kundene. Vært stor fornøyd med å vært kunde, med eksklusive fordeler som feks gavekort på komplett.no, noe jeg har satt stor pris på siden jeg handler mye fra komplett. Datapakkene har også vært midt i blinken for meg, hadde 10gb først, i till de fjernet det og gikk opp til 12gb. Har også vært innom 25gb i perioder, Så kom 10gb tilbake, hvor jeg står nå. Eu+ har jeg ikke hatt noe behov for, men liker at det ligger tilgjengelig. Må nok trekke frem appen som det jeg er mest fornøyd med, syns den er den beste appen for mobilt forbruk jeg har vært borti, god oversikt, enkelt å endre tjenester m.m. Samboeren har hatt ice i ca 4-5 mnd, og hun har ikke vært helt fornøyd. Hun har klaget over ustabil linje, problemer med å ringe ut / motta samtaler m.m. Jeg er ikke helt imot bytte til ice, og gir dem en sjanse og blir med over, så får vi se hvor det ender. Men synd komplett selger, det må jeg si

Lenke til kommentar

"Ice melder at abonnementet vil være tilnærmet likt abonnementet kunden har hos Komplett i dag"

 

Det er ganske stor forskjell på et abonnement med dekning, og et uten dekning. Et SIM-kort for ICE/Telia er mest verd før du har brukket det løs. Da kan du i det minste bruke det som isskrape i et nødsfall.

Tilnærmet likt er å ta litt hardt i siden EU+-betingelsene forsvinner. I tillegg forsvinner også 4GTale for de som bruker iPhone.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...