Jump to content
minimax

Kjøp av bordfeste for dobbel-skjerm & skjermbryterboks

Recommended Posts

Vi trenger å koble to maskiner (en Mac, en PC) til to skjermer og har noen spørsmål omkring kjøp av riktig utstyr.

 

Vi har så langt en Dell U2415 skjerm (24", 1900x1200) og tenker å kjøpe en til samt et skrivebordsfeste for to skjermer (100mm VESA).

Begge maskinene bruker DisplayPort-kontakten (eller var det Mini DisplayPort?). Uansett har skjermen HDMI, DisplayPort og Mini DisplayPort kontakter).

Det er sikkert praktisk å ha en bryterboks også, for å skifte mellom PC eller Mac sin bruk av skjermene. Hvis bryterboksen har mulighet for å skifte mellom to lydutganger (hodetelefonkontakt på PC eller Mac) for å kunne bruke en høyttaler til begge maskinene ville det vært et bonus

 

1) Hva vil dere anbefale av bryterbokser for to skjermer (DisplayPort) mellom en PC og en Mac? Vi trenger bare to innstillinger (hver maskin bruker begge skjermene samtidig). Og valg mellom PC eller Mac lydutgang for høyttaler hvis mulig -eller evt. en egen boks for dette, selv om det blir mer rotete.

 

2) Hva anbefales av bordfeste (100mm VESA) for to 24" skjermer side ved side? Skrivebordet er ganske lite, så for å utnytte plassen under og foran best mulig ville det vært bra å benytte plassen i høyden (så kan jeg plassere datamaskinene under og ha mer plass til tastatur, mus og annet foran.

Jeg fant en Prokord O4 gas lift dual arm fra Dustin Home (kr. 1500,-) som avbildet her:

 

prokord-o4-vesa-gas-lift-arm-10-27-dual-

 

Er det noen som har erfaringer med denne eller noe lignende? Det er selvsagt viktig at den ikke lett faller av skrivebordet.

 

 

Share this post


Link to post

Om Apple maskinen og PCen har USB-C kunne dere vurdert en dockingstasjon så slipper dere kløne med øvrige enheter? DELL har nye skjermer med USB-C docking innebygd i skjermene, vet dog ikke om det er fullt kompatibelt med MacOS.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...