Gå til innhold

Kjøp av bordfeste for dobbel-skjerm & skjermbryterboks


minimax

Anbefalte innlegg

Vi trenger å koble to maskiner (en Mac, en PC) til to skjermer og har noen spørsmål omkring kjøp av riktig utstyr.

 

Vi har så langt en Dell U2415 skjerm (24", 1900x1200) og tenker å kjøpe en til samt et skrivebordsfeste for to skjermer (100mm VESA).

Begge maskinene bruker DisplayPort-kontakten (eller var det Mini DisplayPort?). Uansett har skjermen HDMI, DisplayPort og Mini DisplayPort kontakter).

Det er sikkert praktisk å ha en bryterboks også, for å skifte mellom PC eller Mac sin bruk av skjermene. Hvis bryterboksen har mulighet for å skifte mellom to lydutganger (hodetelefonkontakt på PC eller Mac) for å kunne bruke en høyttaler til begge maskinene ville det vært et bonus

 

1) Hva vil dere anbefale av bryterbokser for to skjermer (DisplayPort) mellom en PC og en Mac? Vi trenger bare to innstillinger (hver maskin bruker begge skjermene samtidig). Og valg mellom PC eller Mac lydutgang for høyttaler hvis mulig -eller evt. en egen boks for dette, selv om det blir mer rotete.

 

2) Hva anbefales av bordfeste (100mm VESA) for to 24" skjermer side ved side? Skrivebordet er ganske lite, så for å utnytte plassen under og foran best mulig ville det vært bra å benytte plassen i høyden (så kan jeg plassere datamaskinene under og ha mer plass til tastatur, mus og annet foran.

Jeg fant en Prokord O4 gas lift dual arm fra Dustin Home (kr. 1500,-) som avbildet her:

 

prokord-o4-vesa-gas-lift-arm-10-27-dual-

 

Er det noen som har erfaringer med denne eller noe lignende? Det er selvsagt viktig at den ikke lett faller av skrivebordet.

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...