Gå til innhold

Lønnsnivå i Sopra Steria?


Anbefalte innlegg

Gyro_ skrev (På 20.7.2021 den 9.47):

Litt sent svar her.
Kommer vel an på avdeling, kontor og hvilken leder man har. Har jobbet i Atea i nesten 5 år selv og er veldig fornøyd med bedriften. Synes de har en god kultur der med mange hyggelige folk og de er runde i kantene på mange ting. Relativt gode interne systemer også. Det er hvertfall min erfaring som driftstekniker / konsulent. Dog, kan verifisere det NoTrace skrev over her, det feires tidenes beste resulater en måned og når lønnsamtalen kommer litt senere er det usikre tider og man får så vidt nok til å holde lønna på nivå med inflasjonen. Lønn var den eneste grunnen til at jeg slutta.

Oki, jaja fint sted å lære seg nye ting da, med kompetanse kan man jo enkelt hoppe videre om lønnen ikke stiller til forventningene

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...
Videoannonse
Annonse
On 1/31/2020 at 2:13 PM, neglesprett said:

Som sagt så jobber man ikke direkte i Sopra, men blir utplassert gjerne hos de kundene de har. Å kåre seg som best place to work er falsus og hele opplegget rundt det går på å betale noen for å gi arbeidssplassen et slikt stempel - å se bra ut er viktig.

Anbefaler å finne noe annet om du kan velge. Ikke pga Sopra spesielt, men de og lignende konsultinghus driver på en måte som er lite attraktivt dersom du er interessert i fag(et) er min personlige mening.

Du kan gjerne pm meg om du har flere spm, kjenner markedet relativt godt.

Åpner gammel tråd her men har fått tilbud fra Sopra Steria etter å ha vært PL- konsulent i annet hus. Vanskelig å velge!

Fire-fem års erfaring, tre av dem fra utlandet.

Går da fra flere mindre prosjekter til potensielt større hos SS. (Gå fra levere kvantitet mot kvalitet)  Mest sky og utvikling hos meg, men føler ikke jeg blir kompensert nok eller får utviklet meg nåværende sted.

 

Har SS konkrete oppdrag eller kaster de deg bare ut til kunde? Også litt bekymret for potensialet til å lære ny tech / metodikk og ha sparringspartnere i SS.

Som nevnt tidligere av andre er det god og avslappet kultur i nåværende selskap som deres fremste styrke, dog ikke frempå med lønn.

Endret av memeface
Lenke til kommentar

Ingen problem med det, så lenge man er hos kunde med et formål (spesifikt prosjekt) og ikke bare er en kapasitets ad-hoc'er.

 

Venter på tilbud, anslår fra 20 til 25% økning.

Basert på historikk hos nåværende selskap (kun predeterminert pott) ville det tatt meg 7 år å komme på samme lønnsnivå.

Lenke til kommentar

Jobber i 2S(viktig med 2S og ikke SS om du evt starter!) og det er et helt kurant sted å jobbe. Jeg startet dog som graduate, tror det er en litt annen opplevelse enn å komme inn fra "siden". (veldig mange folk i selskapet, så kan være litt vanskelig å bli kjent med andre enn de man er i prosjekt med)

Lenke til kommentar
  • 7 måneder senere...
  • 2 uker senere...
tommy18 skrev (På 19.7.2023 den 15.33):

Noen som har søkt jobb her i det siste og kan si noe om hva lønnen er på for erfarne seniorkonsulenter?

Jeg begynte hos 2s i 2021 som senior, og ble tilbydt 830k. Er nå nettopp blitt manager og ligger rett under 1M i base + en liten bonus. Helt OK lønnsmessig men kunne vært bedre.

Endret av thomassit0
  • Liker 1
Lenke til kommentar
11 hours ago, thomassit0 said:

Jeg begynte hos 2s i 2021 som senior, og ble tilbydt 830k. Er nå nettopp blitt manager og ligger rett under 1M i base + en liten bonus. Helt OK lønnsmessig men kunne vært bedre.

Hva betyr det å være manager hos 2s? Leder for en gjeng med folk, personalansvar? 830k i 2021 tilsvarer kanskje ca 950k med 2023-briller på. Hvor mye kan den bonusen være på ca?

 

 

 

Endret av tommy18
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...