Gå til innhold

ANMELDELSE: Devil May Cry 5


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bestilte spillsamlingen 1-3  til PS4 nå i helgen, så jeg tenker å gyve løs på serien for første gang fra scratch av :) Må bare få fatt på nummer 4 også da. Så var vel Ninja Theory innom med sin tolkning her, men det spiler er vel uavhengig av de andre så vidt jeg har skjønt?

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Bra skrevet anmeldelse! Likte godt Dmc4 et stykke på vei, samme med toeren - helt til jeg ble lei av obskure, "grind-aktige" gåteløsninger. Castlevania og Bayonetta fikk meg imidlertid til å innse at jeg egentlig er altfor, altfor gammel til slike spill. Kanskje jeg må gjøre et nytt forsøk på å gå i barndommen igjen?

Edit: Eneste jeg stusser på i ingressen er at for de som har gått litt i fjellet, er det på ingen som helst måte forbundet med noe morsomt å tro at fjellets topp er nådd, bare for å oppdage den egentlige toppen langt bak/høyt oppe. Kanskje en annen allegori passer bedre?

Endret av aphelion3
Lenke til kommentar

Lastet ned og spilte demonen på xbox igår, var gøy. Har riktignok aldri spilt DMC før. Litt usikker hvor gøy dette blir i lengden, da jeg har null peiling på hva man egentlig kan gjøre i spillet, foruten det å skyte og slå helsesløs disse krypene, og å få nye skills/oppgradere våpen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...